5 tekenen dat je (helaas) niets meer bent dan zijn back-up plan

Deze man heeft niet altijd de volle aandacht voor jou

tekenen-jij-zijn-back-up-plan
Daniel Garcia

We hebben allemaal waarschijnlijk wel eens te maken gehad met een ‘hij ziet je alleen als zijn back-up’ –man. Ze zijn vaak aantrekkelijk, maar willen zich niet binden en houden je eigenlijk een beetje aan het lijntje. Als je hem alleen gebruikt voor benefits valt er nog mee te leven, maar pas op dat dit soort mannen je niet gek maken.

Weet je nog niet zeker of hij jou ziet als een back-up; dit zijn de situaties waarmee je het kunt testen.

 1. Hij laat alleen 's avonds of 's nachts van zich horen
  Krijg je alleen berichtjes van hem als hij net uit de kroeg komt of naar een feestje is geweest? Oei, dan moet je alarm afgaan. Als je zijn ‘first plan’ zou zijn, dan zou hij dat ook wel eens overdag laten merken.

 2. Je ziet zijn vrienden nooit
  Hoe meer hij zijn persoonlijke leven op afstand houdt, hoe duidelijker het wordt dat je helaas niet meer bent dan een tussendoortje. Het is niet per se dat hij zich voor je schaamt, het komt waarschijnlijk omdat hij geen plannen heeft met jou op de lange termijn.

 3. Soms hoor je ineens een maand lang niks meer van hem
  Grote kans dat dit komt omdat er nog meer kapers op de kust zijn. Hij verdeelt zijn aandacht onder meer vrouwen, en je bent nu eventjes uit the picture.

 4. Als hij bij je is, is hij vaak met andere dingen bezig
  Zijn telefoon, de Playstation of met andere mensen in dezelfde ruimte. Het lijkt moeilijk voor hem om zijn aandacht volledig op jou te richten.

 5. Of hij zegt geregeld jullie dates af
  Deze man weet helaas niet zo goed wat hij met je aan moet. Misschien heeft hij op de ene dag best zin om met je af te spreken, maar is er de volgende dag een andere chick die toch wat meer zijn voorkeur heeft. Het gevolg: een appje met duizendmaal excuses en voor jou een avondje alleen op de bank. Waar je natuurlijk hartstikke van baalt.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating