6x tekenen dat je een alfaman aan het daten bent

De King of the Jungle is all yours!

tekenen-echte-alfaman-daten
Almos Bechtold
Veel mannen denken dat ze een alfaman zijn. Veel mannen wíllen een alfaman zijn. En veel vrouwen hebben een zwak voor alfamannen (ik zeg: guilty!). Denk je dat jouw lover ook tot de categorie behoort? Pak deze checklist er maar bij en ontdek zelf of hij de King of de Jungle is.

 1. Hij kijkt je altijd recht in je ogen aan als je met hem praat
  Alfamannen zijn niet bang voor confrontaties. In tegenstelling tot verlegen mannen kijkt hij je daarom altijd recht in je ogen aan. Het is een teken van dominantie: hij eist de aandacht op.

 2. Hij besteedt veel aandacht aan zijn lichaam
  Alfamannen zijn vaak een tikje opgepompt. Ze imponeren graag zowel vrouwen als hun concurrenten met hun indrukwekkende lichaam. Kijk dan ook niet raar op als jouw alfaman liever in de sportschool hangt dan met je op de bankt hangt. Dat zit in z'n aard.

 3. Hij is geen pleaser
  Een alfaman is zich uitermate bewust van zijn omgeving. Hij zal in zijn rol dan ook niet te veel geven, maar vooral krijgen. Bevalt iets hem niet? Dan besteedt hij er geen aandacht aan. Het voordeel is dat je altijd precies weet wat je aan hem hebt. Wanneer hij met je wilt afspreken, weet je meteen zeker dat hij je ziet zitten.

 4. Hij heeft een grote vriendengroep
  Omdat hij zich een geboren leider voelt, zal de alfaman een hoop andere mannen om zich heen verzamelen om zijn positie vast te stellen. Vooral in het openbaar laat hij zich maar wat graag omringen door zijn vrienden. Om vervolgens het hoogste woord te hebben.

 5. Hij neemt graag de beslissingen
  Denk nu niet meteen dat hij bazig is, want hij bedoelt het goed. Kun je jullie eerste date nog herinneren? Hij zei toen niet: 'Heb je zin om een drankje te doen?' maar: 'Kom, we gaan een drankje doen.' Dit soort mannen zijn recht door zee. En van die vastbeslotenheid kun jij mooi profiteren.

 6. Hij neemt de leiding in bed
  Dit lijstje is natuurlijk niet compleet zonder het even te hebben over de wilde seks die jullie hebben. Want een alfaman wil zich keer op keer bewijzen. Ook in bed. Bereid je dus maar voor op een hoop slapeloze nachten...

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating