7 eigenschappen die voortkomen uit je onzekerheid waar hij op afknapt

Van deze slechte gewoontes word jij ook niet blij

eigenschappen-onzeker-afknapper-hem
Pete Bellis
Iedereen is wel ergens onzeker over. Dat is helemaal oké. Maar er zijn onzekerheden die je relatie in de weg kunnen zitten, omdat ze het slechtste in je naar boven halen. Slechte gewoontes, daar wordt niemand gelukkig van, dus ook hij niet.

 1. Te aanhankelijk
  Als je veel tijd met je bae wil besteden, kan dat alleen maar goed zijn toch? Nou soms kan het ook iets te veel zijn. Als hij geen ruimte krijgt voor wat me-time of om met zijn vrienden te zijn zonder dat jij daar een punt van maakt, knapt hij waarschijnlijk af.

 2. Zeuren
  Natuurlijk is het oké om te zeuren over die ene dikke puist op je voorhoofd. Maar je kunt er ook in doorslaan. Als je het alleen nog maar hebt over je rimpels die tevoorschijn komen, de putjes in je billen, of die lovehandles die maar niet willen verdwijnen dan creëer je een negatieve sfeer en dat vindt niemand aantrekkelijk.

 3. Ex-stress
  Net als jij, heeft ook hij een verleden. Hoewel het misschien moeilijk te verkroppen is dat hij ooit voor een ander gevallen is, kun je dat het beste in het verleden laten rusten.

 4. Roddelen
  Als dit je grootste hobby is, dan wil je dat misschien herzien. Mannen zien het over het algemeen niet echt als een likeable eigenschap als je slecht over anderen praat.

 5. Aandacht trekken
  Op momenten van onzekerheid gaan sommige mensen zich ter compensatie overschreeuwen. Wat eigenlijk betekent dat je aandacht gaat trekken en soms is dit zelfs negatieve aandacht. Hij prikt hier zo doorheen.

 6. Eromheen draaien
  Wil je graag met hem afspreken? Dan kun je dat beter gewoon vragen in plaats van eromheen te draaien. Je valt hem niet lastig als hij je leuk vindt en als hij je niet ziet zitten weet jij dat ook weer.

 7. Ongeduldig zijn
  Soms moet je wat langer wachten op een reactie van zijn kant. Dat is niet meteen een reden om je ongerust te maken of hij je wel leuk vindt. Zelfs als hij het berichtje al heeft gelezen, kan het zijn dat hij geen tijd had om te reageren en het daarna is vergeten. Wat in ieder geval niet helpt is hem overladen met heel veel berichtjes of ervan uitgaan dat hij je niet (meer) ziet zitten.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating