Rijke sjeik betaalt half miljoen om een Nederlandse liefde te vinden (en jij kunt dit zijn)

Ben jij tussen de 21 en de 30 jaar en vrijgezel?

sjeik-betaalt-half-miljoen-nederlandse-liefde
Zosia Korcz

Trouw je alleen in je stoutste dromen met een sjeik? Wellicht moet je die gedachten herzien. Een welgestelde man van begin dertig is momenteel op zoek naar zijn vrouwelijke metgezel en deze zoektocht vindt óók in Amsterdam plaats.

Een half miljoen
Oké, terug naar de feiten. De redactie van Quote kwam het verhaal op het spoor en komt met de volgende informatie. De sjeik zoekt een vrouw tussen de 21 en de 30 jaar en hij betaalt een bedrag dat in de buurt van een half miljoen komt voor een headhunt-campagne.

Casting in Amsterdam
Het is aan relatiebemiddelingsbureau Ivy Relations om vrouwen te selecteren tijdens castings in Amsterdam, Kopenhagen, Stockholm en Berlijn. “Wanneer je al meerdere Lamborghini’s hebt, is een dergelijke investering in de liefde niet zo gek,” aldus eigenaresse Inga Verbeeck. We snappen het. We zijn wel wat waard.

Wensenlijst
De intakegesprekken dus. Tijdens deze sessies wordt er gekeken naar je persoonlijkheid en uiterlijk. De man uit het Midden Oosten, die ook in de Verenigde Staten heeft gewoond, heeft specifieke eisen. Zo zoekt hij naar een lange vrouw met een Rubensfiguur en naturelle uitstraling, maar je haarkleur mag zowel blond als bruin zijn.

Rondes
Wanneer je door bent na de eerste kennismaking, word je uitgebreid geïnterviewd. Pas dan hoort de sjeik iets over jou, en jij over hem. Mochten jullie allebei geïnteresseerd zijn, dan komt er in de vierde ronde een eerste date.

Inga Verbeeck vertelt aan Quote dat de man graag anoniem wil blijven. Hij vond de Belgische koppelaarster door een kennis, die tevreden was over haar diensten.

Gokje wagen?
Wil je wel een poging wagen met het risico dat je straks een fijne Lamborghini onder je bibs hebt? De casting in Amsterdam vindt aanstaande zaterdag plaats. Er is plek voor 125 kandidaten per casting.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating