7 mannen vertellen waarom ze een meisje niet op een tweede date vroegen

Misschien wordt het mannenbrein hierdoor wat begrijpelijker

mannen-vertellen-waarom-geen-tweede-date
Gian Cescon

Heb je net een super leuke date gehad, maar komt er zonder dat je weet waarom maar geen volgende? Omdat vrouwen het mannenbrein niet altijd begrijpen heeft Elite Daily 7 mannen gevraagd waarom ze iemand niet op vervolgdate vroegen. Misschien gaan we het andere geslacht hierdoor eindelijk wat beter snappen.

 1. “We hadden niets gemeen”
  “Ik wilde met haar over ‘Game of Thrones’ praten, maar het enige waar zij het over kon hebben was ‘The Bachelorette’. En dat was niet het enige gesprek dat niet soepel liep. Er bleek niets te zijn wat we samen zouden kunnen doen, alleen eten.” - Michael J. 26 jaar.

 2. “Ik hoefde haar niet voor me te winnen”
  “Op de eerste date hadden we seks. Ik hoefde dus niet voor haar te vechten, waardoor ik niet de behoefte had om haar nogmaals te zien. Het klinkt als een jerk move, maar dit is wat er gebeurde.” - Ben B. 28 jaar.

 3. “Ik had al te veel dates”
  “Ik was net weer vrijgezel en zat op maar liefst vier verschillende datingapps. Ik had had elke avond een andere vrouw om mee uit te gaan. Dus was ik niet gek op haar na de eerste date? Dan kwam er geen tweede.” - Erwin M. 26 jaar.

 4. “Ze bood niet aan te betalen”
  “Het is niet zo dat ik haar de rekening had laten betalen, maar ik vind wel dat ze het had moeten aanbieden. We waren naar een prijzig restaurant gegaan en de rekening was duur. Maar ze zat daar, zonder iets te zeggen. Ze bedankte me niet eens.” - Frank P. 31 jaar.

 5. “Ik voelde me gecatfished”
  “Ze zag er niet zo uit als op haar online foto’s en haar persoonlijkheid was niet hetzelfde als op de chat. Ik had het gevoel dat ik gecatfished was. Ik was niet geïnteresseerd in de persoon met wie ik een date had. Haar online persoonlijkheid was veel leuker.” - Nick T. 24 jaar.

 6. “Ze was duidelijk een golddigger”
  “Het was duidelijk dat ze op zoek was naar een man die haar ondersteunt en geld op haar bankrekening stort. Ze bleef maar vragen hoeveel huur ik betaal en hoeveel ik verdien. Het was grappig, maar ook verschrikkelijk.” - Tom G. 32 jaar.

 7. “Ze gaf me een hand”
  “Ik dacht dat de eerste date goed ging en wilde een tweede, maar ze leek niet geïnteresseerd. Ik wilde haar een knuffel en een kus geven aan het einde van de avond, maar in plaats daarvan gaf zij gaf mij een hand. Ik heb haar daarna geen bericht meer gestuurd of gevraagd om een tweede date.” - James L. 23 jaar.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating