9 redenen waarom het moeilijker is voor sterke vrouwen om liefde te vinden

Independent women houden er heel andere opvattingen op na

moeilijker-sterke-vrouwen-liefde-vinden
Getty Images

De liefde is soms moeilijk en ook het vinden van de juiste partner gaat niet altijd over rozen. Dit lijkt soms al helemaal op te gaan bij vrouwen die sterk in hun schoenen staan en weten wat ze willen. Waarom? Misschien wel om een van deze 9 redenen.

 1. Ze zullen nooit settelen
  Een hoge standaard is wat een sterke vrouw aan alles stelt, ook aan haar partner. En aan deze standaard komt niemand, zelfs niet iemand die heel leuk is maar waarvan ze weet dat ze beter verdient.

 2. Ze zijn niet bang om hun mening te uiten
  Dat een sterke vrouw hierdoor soms als intimiderend wordt omschreven is een gevolg. Terwijl ze er juist niets mis mee vindt om duidelijk te maken waar ze voor staat.

 3. Ze heeft geen man 'nodig'
  Het lijkt haar leuk hoor, een man in haar leven, maar het is geen noodzaak omdat ze bijvoorbeeld eenzaam is. Pas als hij leuk genoeg is wil ze het overwegen.

 4. Ze weet hoe ze verder moet gaan
  Je zal een sterke vrouw nooit zien smeken dat de man in kwestie niet bij haar weg gaat. Ze weet dat ze er uiteindelijk wel overheen komt.

 5. Ze zal nooit een optie zijn
  Deze vrouw waardeert toewijding en eerlijkheid en spelletjes of onderdeel van een groep vrouwen zijn horen daar niet bij.

 6. Ze kan omgaan met afwijzing
  Misschien maakt een sterke vrouw dit wel vaker mee dan anderen, omdat ze niet bang is om direct te vragen wat ze wilt en om kan gaan met 'nee'.

 7. Ze stelt de moeilijke vragen
  Passie en nieuwsgierigheid kenmerken deze vrouwen en dat uit zich ook in relaties. Zij zal gewoon vragen waar jullie relatie heen gaat of wanneer ze je familie ontmoet en dat kan sommige mannen afschrikken.

 8. Haar hart is eerder gebroken
  En dit maakte haar alleen maar sterker. Ook zorgt het ervoor dat ze nu beter weet wat ze wilt, want terwijl ze nog heel veel liefde te geven heeft doet ze dit absoluut niet aan de eerste de beste man die voorbij komt.

 9. Ze heeft geen waardering van anderen nodig
  Want haar werk, vriendschappen en de manier waarop ze leeft voorzien hier al in. Haar relatie-status definieert niet wie zij is of wat ze waard is.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating