Doet hij deze 7 dingen? Grote kans dat hij verliefd op je is

Als je deze punten herkent kun je er echt niet meer omheen: he loves you!

doet-hij-deze-dingen-verliefd-op-je
Roberto Nickson

Veel vrouwen kennen de ongemakkelijke fase waarin je nog niet zeker bent van de relatie met je crush. Grote kans dat de vraag "vindt hij me wel echt leuk?" vaak door je hoofd is gegaan. Wedden dan hij gek op je is wanneer hij de onderstaande punten doet?

 1. Hij stuurt je een goedemorgen-berichtje
  Stuurt hij je elke ochtend een berichtje? Grote kans dat je de eerste bent waar hij aan denkt ’s ochtends en dan weet je het zeker: hij vindt je leuk.

 2. Hij vraagt hoe het met je gaat
  Wanneer hij op random momenten aan je vraagt hoe het met je gaat, of hoe je belangrijke tentamen is gegaan weet je dat hij om je geeft.

 3. Hij doet moeite voor je
  Hij vindt het geen probleem om een blokje om te rijden zodat hij jou kan zien en gaat met liefde terug naar de supermarkt voor een zak chips voor jou terwijl hij net boodschappen heeft gedaan.

 4. Je ziet dat hij blij is om met je te zijn
  Wanneer jullie samen zijn hebben jullie de grootste lol om de kleinste dingen. Je ziet aan hem dat hij blij is om bij je te zijn. Want die grote glimlach, daar kun je niet omheen.

 5. Hij luistert
  Zelfs wanneer je het hebt over je saaie werkdag is hij een en al oor. Dat is niet altijd vanzelfsprekend bij mannen. Dus wanneer hij dit doet, voelt hij zeker wat voor je.

 6. Hij vraagt om je mening
  Jij bent zijn go-to persoon als het gaat om zijn kleding, maar ook als het gaat over grotere beslissingen vraagt hij jou om advies en je mening. Weegt jouw mening zwaar voor hem? Grote kans dat hij tot over z'n oren verliefd is.

 7. Hij beschermt je
  Valt iemand je lastig tijdens een avond stappen en zie je je lover gelijk aankomen? Goed teken!
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating