Reality Story: Bella (22) studeert Business Economics aan de UvA en heeft een sugar daddy

Aan Glamour vertelt de masterstudent over haar luxe leven

reality story
Glamour

Overdag zit ze in de collegebanken, ’s avonds drinkt ze cocktails met haar sugar daddy in W Hotel in Amsterdam. Het is voor de 22-jarige Bella doodnormaal. Aan Glamour vertelt de master Business Economics student over haar bijbaan.

Vertel eens kort over je achtergrond…
“Ik heb altijd gereisd voor mijn vaders werk. Mijn moeder zorgde voor mij en mijn zussen en we gingen naar privéscholen. Studeren was altijd het belangrijkste, en dat is nog steeds zo. Momenteel studeer ik aan de Universiteit van Amsterdam."

Weet je familie dat je een suger baby bent?
“Ik heb het mijn zusje van 21 verteld. Ze is open minded en bekijkt het op een positieve manier. Mijn zusje van achttien weet het niet. Ze zal het als iets slechts zien en ik vind haar te jong om het te begrijpen. Voor mijn ouders houd ik het verborgen, al denk ik dat mijn moeder vermoedens heeft. Ze weet dat ik geen bijbaan heb, maar ik wel veel onderneem. Laatst kreeg ik een nieuwe laptop van mijn sugar daddy, omdat ik drinken over mijn oude had gegooid. Ze zal daar wel haar vraagtekens bijzetten. Toch begint ze er nooit over. Ze weet dat ik enorm hard voor mijn studie werk en een serieus persoon ben.”

Klinkt alsof je het haar best kunt vertellen...
“Ik denk ook wel dat ik dat ga doen. Ik wil dat mensen weten dat er niet één type sugar baby is. Het is heel anders dan mensen denken. Je kunt hard werken, uit een goede familie komen en een studie volgen. Uiteindelijk wil mijn moeder het denk ik liever wel dan niet weten.”

Hoe kwam je in aanraking met dit werk?
"Een van mijn beste vriendinnen uit Nederland gaf aan dat ze een sugar daddy wilde. Ze bleek al een profiel te hebben op Seeking Arrangement en had een paar dates achter de rug met een man met wie het klikte. Ik werd nieuwsgierig en we besloten te vragen of ik mee mocht. Het was een leuke avond die we afsloten met geld in onze handen.”

'Ja, hij is als een mentor voor me. Hij geeft me advies en door hem ontdek ik de wereld'

Was de stap groot?
“Je hoort en leest er geregeld over, maar denkt er zelf zelden over na om het ook te proberen. Toch heb ik het gedaan, omdat ik geen tijd heb om parttime te werken maar toch leuke dingen wil doen. Het is een flexibele bijbaan. Ik kan zelf bepalen wanneer ik afspreek, terwijl mijn klasgenoten op vaste tijden bij hun werkgever verwacht worden.”

Zie je nadelen?
“Nee, eigenlijk niet. Ik heb goede gesprekken en mijn sugar daddy steunt en helpt me. Ik heb het gevoel dat ik tijdens mijn afspraakjes mijn tijd goed benut, in tegenstelling tot de soms inhoudsloze dates met leeftijdsgenoten. Mijn sugar daddy adviseert me over mijn studie en laat me de wereld zien.”

Heb je één of meerdere mannen?
“Toen ik lid werd van de site, had ik contact met een aantal mannen. Toch is het niet makkelijk om een perfecte match te vinden. Zo willen sommige mannen je meer zien dan jij hen of ze wonen in een andere stad. De man die ik koos komt uit Amerika en is 55 jaar. Hij is hier geregeld voor zaken en ik zie hem één of twee keer in de maand.”

Waarom koos hij een Engels meisje uit Nederland en niet iemand in Amerika?
“In Amerika is het veel normaler om een sugar daddy te hebben. De kans is groot dat je dan experts krijgt die dit fulltime doen. De sugar daddy-markt is vrij klein in Nederland. De vrouwen hier hebben geen eisenlijst met enorm veel verwachtingen. Dat vindt hij fijn.”

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Doet hij geheimzinnig over zijn privéleven?
"Nee, zijn zonen van eind twintig weten van mijn bestaan af, ze hebben zijn levensstijl goedgekeurd en hij is erg close met ze. Ze willen dat hun vader gelukkig en niet alleen is.”

En heeft hij een vrouw?
“Nee, dat is voor mij ook enorm belangrijk. Ik wil nergens tussenin staan. Voor ons is het vriendschappelijk, maar dat gaat er bij een getrouwde vrouw niet in.”

Hoe moet ik jullie ‘vriendschap’ zien?
“Ik heb een soort dochterrol. Dat klinkt raar, maar zijn dochter is helaas overleden. Hij wil graag iemand verwennen alsof ze ‘eigen’ is. Hij haalt er plezier uit om met mij om te gaan, want dan voelt hij zich jonger. Ik heb mijn jeugdige kijk op de wereld te bieden, zonder al te veel stress.”

Heb je geen seks?
“Nee, ik heb geen seks. Ik heb direct aangegeven dat ik niks meer wilde dan een vriendschappelijke band. Hij gaf aan dat hij daar ook naar op zoek was. Hij zag aan mijn profiel dat ik daar niet voor opensta. Dat vond hij prettig.”

Hoe betaalt jouw sugar daddy je?
“Met vakanties, cadeaus of geld. Tijdens onze eerste ontmoeting hadden we het niet over geld of cadeaus. Ik ben van mening dat je een slechte indruk achterlaat als je daar direct over begint. Je drinkt een kop koffie of je eet wat en leert elkaar kennen zonder verwachtingen. Als het klikt, vraagt hij je opnieuw en komt de vraag wat je er graag voor terug wil. Hij vroeg aan mij wat mijn financiële status is en wilde weten of hij me kon helpen met de huur. Ik merk dat sugar daddy’s graag het gevoel hebben dat ze je helpen. Ze betalen liever je huur of in mijn geval mijn kapotte laptop die ik nodig heb voor mijn studie, dan dat ze je een pak geld geven.”

'Ja, hij is als een mentor voor me. Hij geeft me advies en door hem ontdek ik de wereld'

Wat voor cadeaus heb je gekregen?
“Twee Gucci’s en een Louis Vuitton-tas, parfums, make-up en een warme jas. Die zocht hij voor me uit toen we in Zwitserland liepen en ik het koud had. Ik verwacht de cadeautjes niet, hij brengt ze gewoon mee.”

Voelt het wel eens verkeerd?
“Op het begin was ik veel bezig met mensen om mij heen. Maar na een aantal dates, besefte ik dat er niks verkeerds aan is. Ook ontdekte ik dat hij een nette man is. Dat stelde me gerust.”

Was je nerveus?
“Eerst wel. Een normale date is al eng, laat staan een afspraakje met een man die dubbel zo oud is als jij. Toch stelde hij me direct op mijn gemak.”

Hebben jullie een klik?
“Ja, hij is als een mentor voor me. Hij geeft me advies en door hem ontdek ik de wereld. We doen samen de culturele dingen die ik normaal niet zou doen met iemand van mijn eigen leeftijd.”

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: De leukste Girl Power-iconen

Kun je een date omschrijven?
“We zijn samen naar New York geweest en door hem heb ik de stad op een mooie manier ontdekt. We zijn naar galeries en musea geweest en hebben op zondag een brunch gehad in een familierestaurant. Dat voelt fijn, omdat het eruit zag alsof ik zijn dochter was. Uiteindelijk gingen we ieder naar onze eigen kamer. Dat vindt hij ook prettig.”

Denk je dat mensen zien dat hij je sugar daddy is?
“Nee, men denkt waarschijnlijk dat we vader en dochter zijn. Dat denk ik ook als ik een jonge vrouw zie met een oudere man. Het is anders wanneer je van top tot teen designerkleding aan hebt inclusief hoge hakken en een dure tas. Of wanneer je erg romantisch doet met elkaar. Maar omdat wij hebben afgesproken dat het vriendschappelijk is, voelen wij ons daar nooit onzeker over.”

Wat voor dates hebben jullie in Nederland?
We gaan naar Het Rijksmuseum of drinken cocktails in het W Hotel. Het Amstel Hotel heeft ook een fijn restaurant waar je Frans kunt eten en ook MOMO is favoriet. Het zijn de luxe plekken die ik zelf niet zo snel bezoek.”

Ben je wel eens een bekende tegengekomen?
“Nee, maar daar ben ik wel bang voor. Ik denk dat ik dan heel nerveus word. Het is gek om hem voor te stellen als mijn sugar daddy. Mensen zullen een mening hebben. We zijn hier nog niet zover dat het begrepen wordt, maar misschien komt dat nog.”

Zou je voor hem kunnen vallen?
"Nee, ik denk het niet. Zijn persoonlijkheid is leuk, maar ik voel me niet aangetrokken tot iemand die zoveel ouder is.”

Geldt dit ook andersom?
“Dat denk ik wel. Natuurlijk zijn er cases waarbij de man hoopt op meer, maar in mijn geval niet.”

Hoe ziet hij eruit?
“Als een normale middle aged men. Hij ziet er niet uit als een oude man, maar wel echt als een vader. Hij is verzorgd en heeft altijd een pak aan.”

Waar hebben jullie het over?
“We hebben het over werk en familie. Het zijn hele normale gesprekken. Hij vraagt veel aan mij: wat wil ik met mijn leven en waar zie ik mezelf over een paar jaar? Hij is geïnteresseerd in mijn vriendschappen, hoe ik ben opgegroeid en wat mijn hobby’s zijn. Als hij over zijn werk praat, moet ik me goed focussen, want het gaat soms over cases waar ik niks vanaf weet. Hij heeft dat regelmatig door en verandert dan van onderwerp en vraagt me naar mij leven.”

Ben jij zijn eerste sugar girl?
“Nee, hij ging voor mij om met een andere vrouw. Dat duurde twee of drie jaar. Uiteindelijk verhuisde ze naar Australië en kwam ze op een punt in haar leven dat ze geen sugar daddy meer wilde.”

Spreek je wel eens af met jongens van je eigen leeftijd?
“Ik ga wel eens op date, maar het wordt nooit een relatie, omdat ik daar geen tijd voor heb.”

Hoelang wil jij dit werk nog doen?
“Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn studie en wil nog door totdat ik een carrière heb met een stabiel inkomen. Ik denk dat ik dan simpelweg geen tijd meer heb voor een sugar daddy-relatie. Als ik uiteindelijk een vriend krijg die het geen fijn idee vindt als ik het contact met mijn sugar daddy voortzet, dan stop ik. Dat weet mijn sugar daddy en hij accepteert het.”

Houd jullie vriendschap dan op?
“Ik denk dat we vrienden blijven, maar zonder de speciale trips of het geld. Dat voelt niet goed. We weten dat er een moment komt waarop ik besluit te stoppen, maar hij heeft aangegeven dat ik hem altijd kan contacteren en dat hij er dan voor me zal zijn. Andersom zal ik ook openstaan om met hem te lunchen, vriendschappelijk.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating