Benieuwd naar de beroepen van de populairste vrouwen op The Inner Circle?

Conclusie: hoogopgeleiden mannen zijn Tinder-moe

the-inner-circle-onderzoekt-aantrekkelijke-beroepen
Unsplash

Vrouwen in tech, finance, consultancy, zorg en advocatuur zijn populair, blijkt uit onderzoek van The Inner Circle.

Tinder-moe
De datingapp bekeek de beroepen van de 5.000 populairste vrouwen op het platform et voilà. David Vermeulen, CEO van The Inner Circle, concludeert: “We zien dat hoogopgeleide mannen ‘Tinder-Tired’ zijn en zoeken naar een match die gelijkgestemd is. Niets ten nadele van beroepen die mannen traditioneel aantrekkelijk vinden, zoals modellen en stewardessen. Misschien draagt de populaire advocatenserie Suits bij aan deze ontwikkeling, maar de populairste vrouwen op The Inner Circle zijn vaker advocaten, financials en consultants. In Toronto hoort de technologie-industrie zelfs tot de top vijf populairste beroepen bij vrouwen.”

We gokken dat deze conclusie (mannen zijn op zoek naar gelijkgestemden) ook te maken heeft met het feit dat The Inner Circle speciaal een datingplatform is voor hoogopgeleiden. Een andere uitkomst lijkt ons dus wat lastig. Desondanks leuk om te weten: de top vijf beroepen van de populairste vrouwen op The Inner Circle in Amsterdam.

 1. Zorg
 2. Marketing / Communicatie
 3. Advocatuur
 4. Fashion
 5. Finance

  Swipen maar
  Overweeg je als single een account op The Inner Circle? Dat kan wel eens goed uitpakken. In de zes daar dat de app in de lucht is, leidde het platform en evenementen tot meer dan 300 baby's en nogal wat bruiloften. Hoe je actief kunt worden? Leden van The Inner Circle mogen vijf vrienden uitnodigen (dus heb je bekenden erop zitten), die vervolgens na een screening al dan niet worden toegelaten.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating