Het lijkt erop dat Ariana Grande de pup van Mac Miller heeft geadopteerd

Lay down, try not to cry, cry a lot

2016 MTV Video Music Awards - Republic Records After Party
Kevin MazurGetty Images

Ariana Grande staat erom bekend een hondenliefhebber te zijn. Het lijkt erop dat ze haar pup squad wederom heeft uitgebreid.

Cuddletime
Maandag postte de 25-jarige zangeres een video op Instagram waarin ze aan het knuffelen is met haar dierbare viervoeters.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Pitbull Myron
Oplettende fans hebben opgemerkt dat een van de honden Myron is, de pitbull mix die Ariana’s ex Mac Miller adopteerde in 2017.

Rondje met de honden
Vorige week was de popster gesignaleerd tijdens het uitlaten van haar honden. Ook deze keer was pitbull Myron van de partij.

Asiel
De overleden rapper adopteerde Myron uit het Holistic Pet Center in Los Angeles in januari 2017. Ariana en Mac Miller waren toen nog aan het daten.

Volwaardig lid
In de daaropvolgende maanden verscheen de puppy regelmatig op Ari’s Instagram. Hij leek een volwaardig lid te zijn van Ariana’s Grandes hondenfamilie.

Nog steeds onderdeel van gezin
De pitbull verbleef waarschijnlijk bij Mac na de break-up in augustus afgelopen zomer. Maar Ariana beschouwt de hond nog steeds als een onderdeel van het gezin.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating