Je FBI-skills opkrikken? De beste tips om je crush te 'stalken'

Doe er je voordeel mee

image
Unsplash

In de categorie: a jealous woman does better research than the fbi, geven we je - als vrouwen onder elkaar - de beste tips om je onderzoek succesvol af te ronden.

Of ben jij degene die haar denkbeeldige FBI-badge tevoorschijn haalt wanneer je vriendin zegt dat ze 'm niet kan vinden op social media en alleen z'n voornaam weet? Dan alsnog: nieuwe tactieken zijn mooi meegenomen, nietwaar?

Advertentie - Lees hieronder verder

En geen zorgen, je 'stalk'-geheim is veilig bij ons. We zetten 'stalk' expres tussen aanhalingstekens omdat stalken een nogal negatief begrip is en het in dit geval meer gaat om een liefdevol vooronderzoekje. Verder gaat alles immers gewoon goed met je. Je bent eigenlijk niets meer dan een ijverige student die netjes haar huiswerk doet en zo nooit voor verrassingen komt te staan. Tip: werk ook aan je acteerskills voor de rol van onwetende bijna vreemde. Het zal je maar gebeuren dat je tijdens jullie eerste date plotsklaps begint over z'n vakantie uit 2012.

De Facebookstalk-scan
Maak voor de stalkscan maar wat tijd vrij in je agenda. Na het intoetsen van https://www.stalkscan.com/ in je browser ben je namelijk wel even zoet. Van gluren naar getagde foto's, video's en posts tot gluren naar foto's, video's en posts die de persoon in kwestie allemaal geliket heeft. En vooral het laatste geeft bijzondere informatie: wat betekent het als hij wel heel gul is met de like-knop bij een bepaald persoon? Speculeren maar!

Onlangs toegevoegd
Is hij uitgeweest en heeft-ie er de volgende dag een nieuwe Facebookvriendin bij? Krijgt hij er wekelijks überhaupt veel nieuwe Facebookvrienden bij; wat zou dat betekenen? Je vindt de 'onlangs toegevoegd' knop als je op Facebook op het 'vrienden-icoontje' klikt.

Instagram-volgers
Het bovenste gegeven kun je uiteraard ook toepassen op Instagram door sneaky zijn aantal volgers - en belangijker: wélke volgers - in de gaten te houden.

Instagram overzicht
Kijk je wel eens bij het Instagram-overzicht? Klik op het hartje rechtsonder, vervolgens op volgen et voilá: alsof er digitaal een FBI-rapport voor je is opgesteld. Wat spookt je crush allemaal uit op Insta: wie en wat liket hij, op welke posts reageert hij, wie volgt hij? Have fun.

Advertentie - Lees hieronder verder

LinkedIn
Op Facebook en Instagram kun je ongestoord je gang gaan wat gluren betreft, LinkedIn laat helaas een melding achter na het aanklikken van iemands profiel. Of toch niet? Nope. Niet als je je account op anoniem of privé zet.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating