Single op Valentijnsdag? Lucky you: bij Ikea kun je gratis dineren

Afteren in Smaland, iemand?

valentijn
Unsplash

Niemand mag op Valentijnsdag alleen zijn, zou Robbert ten Brink zeggen. Doet-ie niet, maar Ikea wel, kwamen we net achter.

Wat is het geval? Op Valentijnsdag organiseert de meubelgigant een gratis diner voor singles en er zijn nog plekken over. We herhalen: er zijn nog plekken over.

Grunn
Kleine kanttekening: het 'singles-event' vindt alleen plaats in de Ikea-vestiging in Groningen. Maar, mocht je er niet wonen, het is de (trein)reis misschien wel waard, gezien het feit dat er een kans aanwezig is er een nieuwe liefde op te duiken.

Bij dezen willen we je vast uitnodigen voor een interview als je 'the one' hebt ontmoet tijdens het vrijgezellendiner. Zo niet, zijn er ook andere extra's te doen tijdens het etentje. Voorafgaand aan het diner heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een nieuwe (Tinder)foto te laten maken in een van de roomsets.

Aanmelden
Het Valentijnsdiner start donderdag 14 februari om 18.30 in het restaurant. De foto kun je laten maken voorafgaand aan het diner tussen 18.00 en 18.30 uur. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating