First Dates zonder camera's: wie heeft daar wel oren naar?

Alle singles verzamelen!

Photograph, Snapshot, Mode of transport, Transport, Vehicle, Car, Street, Photography, Pedestrian, Street fashion,
Unsplash

Single en op zoek? Dan kun je je ogen goed openhouden tijdens uitgaan, de blik aan datingapps opentrekken, meedoen aan allerhande datingprogramma's of voor de wat mindere durfals onder ons: meedoen aan hetzelfde concept als zo'n datingprogramma, maar dan zonder camera's.

First Dates
Jawel: een restaurant in Doetinchem biedt de 'undercover' variant aan van First Dates. Op 1 mei wordt LEV Foodbar in Doetinchem omgetoverd tot LEV's Liefdesbar, zegt eigenaresse Marlon Natrop tegen EditieNL. "Ik vind First Dates een heel leuk programma, en toen dacht ik ineens: waarom organiseren wij niet zoiets in ons eigen restaurant?"

En Victor dan?
Voor wie nog onbekend is met het populaire BNNVARA-programma: in First Dates worden twee mensen aan elkaar gekoppeld op basis van eigenschappen, interesses en voorkeuren die vervolgens op blind date gaan in een restaurant met allemaal camera's op hun snufferd. "Wij willen het precies zo doen maar absoluut zonder camera's," zegt Natrop eveneens tegen EditieNL.

Fans van het programma horen we meteen denken: is barman Victor ook van de partij? Dat niet, maar in LEV Foodbar vind je barman Paul. "Aan hem de taak om een ontspannen setting te creëren."

Aanmelden
Heb je hier wel oren naar? Zorg er dan voor dat je je snel aanmeldt. Er is maar plek voor 45 man en de eerste gegadigden zijn al binnen. Op de website moet je vragen invullen over onder andere je interesses en eerdere dates. Het personeel probeert een zo goed mogelijke match voor je te vinden.

Iedereen is welkom. "Natuurlijk is het wel zo handig als je een beetje bij elkaar in de buurt woont, maar wie weet ontmoet een Amsterdammer wel zijn grote liefde in de Achterhoek, dat zou toch mooi zijn?"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating