Jaloersmakend liefdesverhaal: jongen zoekt meisje dat hij zoende op Koningsdag

Mogen we een film van dit liefdesverhaal alsjeblieft?

image
Unsplash

Ken je de Facebook-groep 'Hartstocht in de Trein' nog? De pagina waarop je een 'advertentie' kan plaatsen als je halsoverkop verliefd bent geworden in de trein en in contact wil komen met de betreffende persoon. Koningsdag zorgt voor de overtreffende trap van dit verhaal.

How they met
Wat is het geval? Wessel bracht Koningsdag door op een boot in Amsterdam. Veel anderen vierden de verjaardag van de Koning op dezelfde manier, maar Wessels boottochtje verliep toch net even anders toen er een onbekende vrouw langsvoer. Ze begonnen plotsklaps te zoenen, beiden nog aan boord van hun eigen boot.

Wessel zegt tegen AT5 dat hij de vrouw nog nooit eerder had gezien. "Zij stond op een andere boot en toen maakten we oogcontact. Ze stak haar hand naar me uit, toen pakte ik die vast en trok ik haar naar me toe. En op dat moment zoenden we." Mogen we een film van dit liefdesverhaal alsjeblieft? En mogen we zelf zo'n droomontmoeting?

S.o.s.
Je voelt 'm al aankomen: Wessel is op zoek naar het meisje, er is alleen één probleem. "Ik weet alleen nog dat ze er goed uit zag. Ze had mooie ogen en mooie haren. Ik heb echt geen flauw idee wie ze is, maar zou het wel heel leuk vinden om haar nog eens te zien."

Er is gelukkig beeldmateriaal van de zoen. Ben of ken jij de vrouw? Stuur AT5 dan vooral een berichtje, op 0651190938.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating