Deze datingapp zoekt iemand die de wereld over wil reizen én daten

Ga jij het avontuur aan?

datingapp-wereld
wundervisualsGetty Images

Ben jij single en avontuurlijk? Dan is dit zeker je droombaan! De datingapp Bumble is op zoek naar een Global Connector Bee, die een jaar lang betaald de wereld over wil reizen voor dates. Als dat niet goed klinkt...

Vacature
Het idee is heel simpel: je reist door Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Tijdens je tripjes gebruik je de datingapp om zo op spannende en leuke afspraakjes te gaan. Daarnaast moet je het avontuur vloggen, bloggen en de hoogtepunten op social media plaatsen.

Liefde
Je hoeft echt niet van de ene romantische date door naar de volgende. Bumble heeft ook Bumble Bizz, voor zakelijk contact en Bumble Bff om vrienden mee te maken. Solliciteren voor de baan kan (als je 18+ bent) via de datingapp tot 14 juni.

Bumble
"We zijn een globaal bedrijf dat de missie heeft om mensen te verbinden op een empowerende manier," vertelt Chelsea Maclin, marketing vice-president van Bumble. Wat houdt dat in? Nou, als je matcht met iemand van het ander geslacht, moet jij de eerste stap zetten. "Zo doorbreken we verouderde normen en zorgen we voor gelijkheid vanaf het eerste contact," wordt er verteld op de website.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating