Reality story: 'Ze vertelde dat ze zijn vrouw was, al 15 jaar'

'I want to talk woman to woman, about my husband Niels'

reality
Glamour

Shanti (37) leerde een knappe man kennen met wie ze magische dates beleefde. Maar het sprookje eindigde in een nachtmerrie.

Relatiebreuk

Elke woensdag ging ik naar een salsa-avond en daar ontmoette ik Niels. Een lange, knappe man van mijn leeftijd, met sprekende blauwe ogen en een stralende lach. We dansten totdat het café dichtging en daarna bracht hij me op zijn fiets naar huis. Bij mij thuis kletsten we tot half zeven ’s ochtends. Hij vertelde over zijn werk bij het leger en over zijn kinderen, die bij zijn ex-vrouw in Duitsland woonden waar hij de laatste jaren gestationeerd was geweest. Sinds een jaar had hij een nieuwe functie in Den Haag. Om zeven uur moest hij op z’n werk zijn en toen ik hem uitliet, zoenden we. Vanaf dat moment laaide onze liefde op. We hadden de meest magische dates, waarop we de tijd en de wereld volledig vergaten.

We wandelden door de duinen, loungeden in strandtenten, mediteerden en dansten samen. Hij bleef daarna bij mij thuis slapen, of ik bij hem in de kazerne. Vrijdag ging hij altijd naar Duitsland, naar zijn kinderen, en vanaf zondagavond was hij meestal weer in Den Haag. Na een maand daten zei hij: ‘Ik twijfel, ik ben nu een jaar gescheiden, ik weet niet of ik klaar ben voor weer iets vasts. Maar ik wil deze kans met jou niet aan me voorbij laten gaan.’ Hij had zijn vorige relatie nog niet verwerkt: zijn ex-vrouw was vreemdgegaan en dat had hem diep gekwetst. Ik moedigde hem aan om over zijn gevoelens te praten. We hadden de beste gesprekken en de beste seks. Het ging goed samen. Na driekwart jaar daten hoorde ik ineens niets meer van hem. Hij reageerde niet op mijn berichtjes en wanneer ik hem belde, nam hij niet op. Ik bleef het proberen en op een gegeven moment werd zijn telefoon wel beantwoord. Door een vrouw. ‘Hoi, ik bel voor Niels,’ zei ik. Zij antwoordde in het Engels: ‘Who are you?’ ‘Who are you?’ kaatste ik terug. Ze vertelde dat ze Niels’ vrouw was, al vijftien jaar.

Dubbelleven

Zij is echt kierewiet, was het eerste wat ik dacht, ze wil vast niet accepteren dat hun huwelijk echt voorbij is. Ze liep naar boven en zei dat ze mij aan de lijn had. Ik hoorde Niels’ stem, maar verstond niet wat hij zei en toen werd de verbinding gebroken. Ik had geen idee wat er aan de hand was. Totdat ik een bericht op Facebook kreeg: ‘I want to talk woman to woman, about my husband Niels.’ We hebben een uur gechat. Ik kwam erachter dat al die tijd dat ik met Niels was, hij ook samen was met haar.

Ik kreeg een bericht op Facebook: 'I want to talk woman to woman, about my husband Niels '

Ze waren nooit uit elkaar geweest! Hij leidde een dubbelleven. Al die keren dat hij dingen appte als ‘Ik haal m’n kinderen op bij mijn ex’, zat hij gewoon thuis, met zijn hele gezin.

Affaires

Zij had in de telefoon mijn naam gezien, waarna hij zei dat ik zijn coach was. Hij heeft dit vaker gedaan, schreef ze, zich voordoen als vrijgezel en zo affaires aanknopen. En zij pikte dat. Wanneer Niels mij vertelde over haar bedrog, had hij het dus eigenlijk over zichzelf. Ik was boos, verdrietig en in shock, ik kon niet geloven dat hij zo’n net van leugens had gewoven. Ik voelde me belazerd en had even geen zin meer in mannen. In plaats daarvan werkte ik aan het vergroten van de liefde voor mezelf. Van Niels heb ik niks meer gehoord. Wel van zijn inmiddels ex-vrouw, want zij heeft hun huwelijk beëindigd. Zijn affaire met mij was de druppel.

Deze real life verscheen eerder in Glamour. Deze maand ligt er ook weer een gloednieuw issue in de winkel, bomvol real life verhalen en nog véél meer. Je bestelt 'm hier online!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating