Rijk Hofman over liefdesleven: 'Vroeger dacht ik altijd dat het leven pas begon als je vrijgezel bent'

‘Ik heb weleens een blauwtje gelopen bij Jessie Jazz’

Barechested, Muscle, Selfie, Arm, Beauty, Hand, Cool, Blond, Chest, Photography,
Rijk HofmanInstagram

De 22-jarige Rijk Hofman werkt al een aantal jaar aan zijn carrière. Inmiddels is hij een succesvol YouTube-kanaal gestart en is hij presentator van zowel MTV, als Concentrate Bold. Op dat gebied gaat het 'm voor de wind. Hoe zit het eigenlijk met zijn liefdesleven? Aan FHM vertelt hij daar uitgebreid over.

Rijk Hofman over liefdesleven

Op dit moment is Rijk al anderhalf jaar single en dat vindt hij eigenlijk wel lekker zo. Toch zou hij graag een vrouw tegen willen komen, waarmee hij het leven kan delen. “Vroeger dacht ik altijd dat het leven pas begon als je vrijgezel bent, nu weet ik dat dit onzin is,” vertelt hij aan FHM. Toch is hij op dit moment niet echt met daten bezig. “Ik heb veel vrouwelijke vriendinnen. Soms ga ik met een meisje chillen en dan kom ik er later achter dat ze het zag als date.”

Blauwtje

Hoewel hij vast niet ontkomt aan de aandacht, heeft Rijk ook weleens een blauwtje gelopen. Door niemand minder dan Jessie Jazz. Hij vroeg haar een keer mee uit en het antwoord kun je waarschijnlijk wel raden, want de date is er nooit van gekomen. Op dit moment is Jessie helemaal in love met kersverse Expeditie Robinson-presentator Kaj Gorgels. Rijk, die momenteel als deelnemer meedoet aan het survivalprogramma, komt Kaj dus regelmatig tegen. "Ik vind het een super leuk stel. Jessie is de grappigste vrouw die ik heb leren kennen, dus ze past goed bij Kaj."

De ideale partner voor Rijk zou een vrouw zijn die "grappig, lief en aantrekkelijk is" en ook levenservaring vindt hij belangrijk. “Innerlijk gaat boven uiterlijk. Ik kan iemand knapper vinden naarmate ik de persoon beter leer kennen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating