Er komt een First Dates special met bekende Nederlanders

Deze BN'er is gevraagd

first-dates-bners
BNN/VARA

In het programma First Dates komen er allemaal vrijgezellen, die op zoek zijn naar de liefde bijeen. Er is voor hen een blind date gepland, in de hoop dat er een klik ontstaat. De date wordt compleet gefilmd en dat levert een heleboel schattige, ongemakkelijke en hilarische momenten op.

Deze BN'er is door het programma gevraagd

Na een aantal succesvolle seizoenen in het First Dates restaurant, zijn er ook dates in een hotel gefilmd en nu heeft NPO weer iets nieuws bedacht. Er komt op Valentijnsdag namelijk een First Dates special met bekende Nederlanders. In deze special zullen de bekende Nederlanders, op date gaan met onbekende.

Giel Beelen vertelde in zijn ochtendshow op Radio Veronica dat hij al was gevraagd om mee te doen. “Ik heb die gast natuurlijk uitgelachen aan de telefoon,” vertelde Giel. Toch besloot de radio-dj serieus over het voorstel na te gaan denken. Sidekick Jeroen Latijnhouwers zag deze kans voor zijn collega helemaal zitten: “Je kunt lekker gaan eten, komt onder de mensen en ontmoet misschien wel de vrouw van je leven.”

Vanaf 7 oktober is First Dates weer te zien op NPO3, volgens BNNVARA belooft het een leuk en bijzonder seizoen te worden. De special laat nog even op zich wachten, deze vindt namelijk op op 14 maart plaats tijdens Valentijnsdag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating