Billie Eilish over haar horror-date

Hij vond het zoenen niet zo magisch en vertrok stiekem

billie-eilish-horror-date
Nicholas HuntGetty Images

Een van de weinig dates waar Billie Eilish ooit op is geweest, resulteerde in een absolute ramp. Dat vertelde de zangeres in The Howard Stern Show. De destijds 13-jarige Billie ging met haar lief op date naar de bioscoop. Het was de dag voor Valentijnsdag, dus het beloofde een romantische bedoeling te worden. Toch verliep de date niet helemaal naar verwachting…

Billie Eilish's liefdesleven

Tijdens de film zoende de jongen haar, waarna hij liet weten dat het toch "niet zo magisch was als verwacht." Hadden we ook al verteld dat De Kus onder toeziend oog van zijn butler, die de derde wiel tijdens de date was, gebeurde? Toen Billie even niet oplette, ging hij er bovendien samen met haar date vandoor.

Denk je dat het niet nóg erger kan, voor een meisje van dertien jaar? Er komt meer: in de bioscoop was er namelijk een schattig kind die naar Billie keek en naar haar lachte. Althans, dat dacht ze. Toen ze teruglachte, zette het kind het op krijsen en rende weg - dat was voor haar toch echt de druppel.

Volgens de zangeres is haar date er met de tijd niet bepaald knapper op geworden, dus dat is nog een schrale troost voor dit horror-dating verhaal.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating