Dunkin' komt met nieuwe donuts voor Valentijnsdag

Voor het geval dat je op zoek bent naar een last-minute Valentijnsdag cadeau

Doughnuts on pink background
Westend61

Je kunt er haast niet omheen: het is vandaag Valentijnsdag! We tipten eerder de leukste restaurants om naartoe te gaan op Valentijnsdag, maar ook de zoetekauwen onder ons kunnen hun hart ophalen. Speciaal voor deze internationale dag van de liefde komt Dunkin' namelijk met heerlijke Valentijnsdonuts. Ze zijn sinds deze maand in elke vestiging van de Amerikaanse bakkerij en koffieketen. Enne, we kunnen je verklappen: ze zijn niet alleen een lust voor het oog.

Valentijnsdonuts

Ben jij nog op zoek naar een heerlijk Valentijnsdagcadeau voor je partner, of heb je geen Valentijn dit jaar, maar wel zin in Dunkin'? We don’t blame you. Wie houd je tegen om evengoed die verrukkelijke donuts te halen en jezelf een keertje te trakteren! Ze hebben natuurlijk een breed assortiment met niet alleen de ‘all time favorites’, maar ook de ‘limited edition’ seizoensgebonden donuts. Dat betekent nog meer verschillende smaken in het assortiment waar je uit kan kiezen. Bekijk hier het hele Valentijnsdagassortiment van Dunkin', let op: klikken op eigen risico.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Geen zin om éxtra op en neer te moeten gaan? Dan kun je altijd nog je favoriete donuts van Dunkin’ bestellen bij UberEATS.

Valentijnsdag voor singles

Voor alle singles onder ons; deze dag in het teken van liefde in al haar vormen; dat kan voor je vriend of vriendin zijn, voor je vrienden of familie, maar bovenal óók voor jezelf. Als we het hebben over het belang van self-love, kan self-care daar natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom deelt Glamour de leukste Valentijnsdagcadeaus voor jezelf, waarmee je jezelf volledig in de watten legt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating