Het lijkt allemaal rozengeur en maneschijn, maar dan verdwijnt hij ineens uit beeld. Welk type man zal dit het snelst doen? Glamour geeft antwoord.

4 type mannen die binnenkort waarschijnlijk ineens niks meer van zich laten horen

Je bent gewaarschuwd!

Soms lijkt het allemaal rozengeur en maneschijn: jullie daten erop los en als jullie niet bij elkaar zijn, laat hij weten dat hij je hartstikke leuk vindt. Denk aan berichtjes als: ‘’Ik vond het net heel gezellig’’ en ‘’Wanneer zie ik je weer? Lijkt me leuk om je snel weer te zien’’.

Maar dan, plotseling, verdwijnt hij uit beeld. Hij wordt afstandelijker via WhatsApp, kan vaak niet meer afspreken en ineens krijg je een berichtje waarin hij zegt dat hij de klik toch niet voelt. Of hij laat gewoon ineens niks meer van zich horen.

Het is natuurlijk moeilijk om te zeggen welk type man aan het ultieme profiel voldoet van een ‘ghoster’, maar grote kans dat de volgende categoriën de kans het grootst maken op een gevalletje Plotselinge Afstandelijkheid.

1 De man die meerdere lijntjes uit had staan
Zo gaat het vaak: hij date ontzettend graag met je, maar ook nog steeds met een paar andere meiden. Na verloop van tijd maakt hij de balans op: wie is het meest geschikt om mee verder te gaan?

Het kan zijn dat jij niet de gelukkige bent. Wees echter niet getreurd als dit gebeurt, deze man is gewoon niet de ware voor jou. His loss.

2 De man die net uit een relatie komt
Wees gerust: hij vond jou echt leuk. Maar na verloop van tijd beseft hij dat hij misschien toch iets te snel is gaan daten. Een lange tijd dacht hij niet aan zijn ex en ineens zit ze weer in zijn hoofd. Dat verwart hem, waardoor hij een doodse stilte laat vallen op social media.

3 De man die gewoon niet toe is aan een relatie
Het kwam allemaal plotseling heel dichtbij en dit heeft hem helaas weggejaagd. Vooral als jij meerdere keren kenbaar hebt gemaakt dat je hem ziet als boyfriend material, kan het zijn dat hij zich heeft beseft dat hij er niet klaar voor is.

Wie weet wel over een paar jaar, maar daar ga jij natuurlijk niet op wachten.

4 De man die niet volwassen genoeg is
Hij woont nog in een studentenhuis (of bij zijn ouders), feest er nog op los en kijkt vooral nog niet vooruit. Terwijl jij al stiekem kenbaar hebt gemaakt dat je denkt aan een relatie. 

In plaats van meedromen over jullie toekomst, denkt hij: nu kan ik niet meer jagen. En losgaan met zijn vrienden. En veel bier drinken.

Opnieuw een gevalletje: not the right man on the right time

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten