Een relatie met je collega klinkt eng, maar is soms helemaal niet raar. Check of je aan deze tekenen voldoet en je weet of het de moeite waard is.

4 x tekenen dat jouw collega de man van je dromen is

Tijd om er 'werk' van te maken...

© Suits

Een relatie met je collega, het lijkt altijd een enorm risico. Want wat als het nou niet werkt en jullie nog maanden/jaren lang elkaar tegenkomen op de werkvloer? Deze angst is de reden dat maar weinig relaties ontstaan op kantoor.

Hartstikke zonde, want wie weet ontmoet je daar wel De Man Van Je Dromen. De kans is zelfs groot dat het tussen jullie kan werken, omdat jullie dezelfde carrière ambiëren. Des te meer redenen om ervoor te gaan, als je deze signalen merkt:

1 Hij praat niet alleen over werk met jou
Met sommige collega’s bespreek je alleen het werk. Niet met hem. Jullie weten maandag altijd meteen van elkaar hoe het weekend was en weten precies naar welke bar hij of zij het liefste gaat. Heel handig, als je straks met elkaar gaat daten…

2 Hij flirt met je zonder dat collega’s het merken
Op het moment dat jullie samen naar de kantine lopen, of tijdens een borrel als iedereen al aangeschoten tegen de bar hangt. Hij pakt die momentjes om te laten zien dat hij je leuk vindt.

3 Tijdens meetings kijkt hij zo nu en dan naar je
Terwijl iedereen naar zijn of haar laptop zit te staren, vang je af en toe zijn blik op. Heel kort maar, zodat ook dit door niemand wordt opgemerkt. Een heerlijke zinderende connectie.

4 Als jullie een teamuitje hebben, haalt hij net dat ene drankje extra voor jou
Als het vaste rondje door de baas is gegeven, komt het vaak aan op de collega’s zelf. Iedereen haalt drankjes en je zult zien – hij zal net dat ene drankje voor jou extra betalen. Als je het geld terug wilt geven, glimlacht hij en zegt dat je deze van hem krijgt. Tijd er 'werk' van te maken...

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten