All you need is... Randy. Deze man heeft begrepen hoe je een vrouw op romantische wijze de liefde verklaart. Hij heeft het Syndroom van Down en schakelde Robert ten Brink in om Chantal, zijn grote liefde, verkering te vragen.

De liefdesverklaring van Randy in All You Need is Love gaat viral zo zoet

Twitteraars noemen de date die volgt het liefste ooit

All you need is... Randy. Deze man heeft begrepen hoe je een vrouw op romantische wijze de liefde verklaart. Hij heeft het Syndroom van Down en schakelde Robert ten Brink in om Chantal, zijn grote liefde, verkering te vragen. Wat volgt is een dinner date die door veel Twitteraars wordt bestemeld als liefste ooit. 


Eerst even zaken op orde stellen, besluit Randy als Robert ten Brink langskomt: "Er zijn twee regels; het gaat om een liefdesboodschap, en romantiek." Robert beaamt: "Dat zijn de pijlers waar we vandaag opdrijven." 

Randy and Chantal were sitting in a tree
Geen zorgen, Randy gaat geen blauwtje lopen zoals Ryan eerder in All You Need Is Love. Randy vertelt namelijk dat hij Chantal van school kent, waar ze een keer gezoend hebben onder de boom. 

Dan, de date. Daar is Randy ook duidelijk in: ravioli moet er op het menu staan. Het lievelingseten van Chantal. De twee zitten vervolgens aan een tafel bedekt met rozenblaadjes. Randy valt meteen met de deur in huis: "Chantal, ik hou van jou. Ik wil altijd samen zijn met jou." Chantal volgt snel: "Ik ook." 

Surprise surprise
Randy heeft tot slot nog een verrassing. Of nouja, nouja, verrassing. Hij zegt: "Ik heb een mooie verrassing voor je," en overhandigt het pakketje aan haar. Nog voordat Chantal het heeft uitgepakt, zegt hij snel: "Het is een ketting."

Verliefde gesprekken volgen. Chantal zegt nogmaals: "Ik hou van jou." Randy: "Dankje." Na een korte pauze gaat hij verder: "En ik ook van jou." Ja, deze date wil je zien. 


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten