De politie van Alphen aan den Rijn werd deze week ingezet bij een verdachte situatie. Maar de jongen om wie het ging was niet crimineel, maar verliefd.

Deze Nederlandse hartendief werd aangezien voor een crimineel

De jongen probeerde zijn geliefde te verrassen met een romantische daad

Probeer je iets romantisch te doen voor je geliefde, krijg je de politie achter je aan. Het gebeurde een jongen in de Zuid-Hollandse gemeente Alphen aan den Rijn.

Verdachte situatie
Oplettende bewoners zagen woensdag een verdachte situatie. Één jongen hield in zijn eentje een huis in de gaten. De bezorgde buren besloten de politie in te schakelen.

Daad uit liefde
De jongen werd door de politie in zijn kraag gevat. Maar na een korte uitleg wisten de agenten dat het niet ging om een criminele actie, maar om een daad uit liefde.

Surprise
De jongen verraste het meisje op wie hij verliefd is met een roos voor haar deur. Vervolgens is hij weggerend en bleef hij in de buurt staan om de bloem in de gaten te houden. Hij wilde er zeker van zijn dat zijn crush de roos in goede orde ontving.

Romantisch verhaal
Natuurlijk controleerde de politie het verhaal bij het meisje in kwestie. Zij bevestigde alles. De politie vond het romantische verhaal zo bijzonder, dat ze het deelde op Facebook. Hoe het met de romance van de jongen en het meisje is afgelopen, kunnen we alleen naar gissen..

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten