Daten is een vak apart. Je moet geduldig zijn, je wordt volledig op de proef gesteld en als je niet oplet dan word je dus 'gestashd'. Dit is - blijkbaar - een nieuwe trend op het gebied van dating.

Dit is de nieuwe datingtrend 'stashing'

En dat is géén positieve plot twist

Daten is een vak apart. Je moet geduldig zijn, je wordt volledig op de proef gesteld en als je niet oplet dan word je dus 'gestashd'. Dit is - blijkbaar - een nieuwe trend op het gebied van dating.

Sociale kring
Als het daten goed gaat - de eerste kus is uitgewisseld en de lakens zijn gedeeld - is het een logische stap om op den duur je sociale kring aan je vlam voor te stellen. Of hem mee te nemen naar feestjes. Of hem te showen aan je familie. Maar zonder dat je erbij stilstaat, heb je eigenlijk nog nooit iemand uit zijn leven ontmoet en die Facebook-uitnodiging is ook nog steeds onbeantwoord.

Niet voorgesteld
Je bent tot op de dag van vandaag nog niet geïntroduceerd aan zijn ouders. Je bent eigenlijk nog nooit voorgesteld aan iemand uit zijn sociale 'inner circle'. En terwijl hij aan de telefoon hangt met een vriend en zijn dag beschrijft, hoor je hem geen seconde vertellen hoe fijn de dag met JOU was. Hoe dat dan? Het is overduidelijk: je wordt dus gestashd.

Stashing is een nieuwe datingrend waarbij iemand waarmee je aan het daten bent, je volledig weghoudt bij hun sociale leven. Hij laat je niet toe in zijn sociale kring, houdt je volledig voor zichzelf. En als jij daar gevaarlijk beschut zit, kan hij/zij ongeneerd doen wat hij/zij wil. Volgens Metro UK is deze trend iets om in de gaten te houden. Dus bij dezen, lieve daters!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten