Escaperoom Eindhoven doopt zich 14 februari even om tot matchmaker en organiseert een dag speciaal voor singles.

Single en op zoek? Ga op Valentijnsdag naar Escaperoom Eindhoven

De Escaperoom doopt zich om tot matchmaker

Brace yourself as a single, Valentinesday is coming. Een 'feestdag' die de een commerciele onzin noemt, de ander zet zijn of haar partner extra in het zonnetje (met een kaartje, een etentje, you name it) en weer iemand anders, is single. Niets om treurig om te zijn, want...


Daarbij: je kunt er een spannende dag van maken. Escaperoom Eindhoven organiseert 14 februari een dag speciaal voor singles. Hoewel je nu vast gigantische jeuk krijgt van de zin 'een dag voor singles', is het concept echt heel erg leuk. 

EscDating
Wie nog nooit van een escape room gehoord heeft: het is een spel waarbij je - door middel van opdrachten - binnen zestig minuten moet zien te ontsnappen uit een opgesloten ruimte. Geinig om te doen tijdens een bedrijfsuitje of familieweekend, maar wat dacht je van een uur opgesloten zitten met je date? 

Je leert je date dan 1) goed kennen en 2) je hoeft niet bang te zijn voor ongemakkelijke stiltes, want jullie hebben iets te doen. 

Nog een voordeel: je leert er singles kennen. Het idee van 'escdating' is namelijk niet dat je er mét een date hebt afgesproken en dus met z'n tweetjes probeert te ontsnappen. Nee, je gaat in teams van zes - allemaal vrijgezellen - naar binnen. Hopelijk met een telefoonnummer weer naar buiten. 

Matchmaker
Vooraf geef je een beschrijving van jezelf door en laat je weten waar je op valt. Op basis daarvan gaat Escaperoom Eindhoven teams samenstellen. Het idee lijkt een variant op het populaire programma 'First Dates', alleen hier date je in groepen, doe je een activiteit en zijn er geen camera's. 

De prijs voor een middag of avond ontsnappen en mogelijk datemateriaal binnenhengelen? Veertien euro. Meer informatie?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten