Brace yourself as a single, Valentinesday is coming. GRAPJE. Genoeg leuks te doen als vrijgezel die dag, zoals naar De Foodhallen in Amsterdam gaan, die voor een dag is omgedoopt tot Flirthallen met een wel heel leuk aspect.

Vergeet The Bachelor: De Foodhallen organiseert op Valentijnsdag 'The Bartender'

Alle schone snacksters melden!


Brace yourself as a single, Valentinesday is coming. GRAPJE. Genoeg leuks te doen als vrijgezel die dag, zoals naar De Foodhallen in Amsterdam gaan, die voor een dag is omgedoopt tot Flirthallen met een wel heel leuk aspect. 

Voorspel
Ten eerste: ga erheen en wie weet zorgt cupido er wel voor je match made in heaven aan je te koppelen. Geliefden kunnen voor een dag trouwen en Par Hasard zorgt voor oesters en champagne. Leuk, maar het allerleukste moeten we nog melden. 

Niet The Bachelor, maar The Bartender. Je hebt vast wel eens een barman gehad van wie je dacht: interessant. De Foodhallen - excuus: Flirthallen - speelt daar handig op in. Vijf begeerde bartenders presenteren zich vanaf 1 februari op de Facebookpagina van de Foodhallen. Like de post, of reageer met een leuk berichtje; elke barman kiest namelijk één schone snackster uit de likes en comments voor een date in de Flirthallen op Valentijnsdag. 

Eindhoven de gekste
Woon je meer in de buurt van Brabant? Dan is de Escaperoom in Eindhoven de plek waar je als single moet zijn op 14 februari. Ze organiseren speciaal een dag voor vrijgezellen. Je leert je date dan 1) goed kennen en 2) je hoeft niet bang te zijn voor ongemakkelijke stiltes, want jullie hebben iets te doen. 

Nog een voordeel: je leert er singles kennen. Het idee is namelijk niet dat je er mét een date hebt afgesproken en dus met z'n tweetjes probeert te ontsnappen. Nee, je gaat in teams van zes - allemaal vrijgezellen - naar binnen. En hopelijk met een telefoonnummer weer naar buiten. Extra leuk: vooraf geef je door waar je op valt, dus in het team kan zomaar je prins of prinses op het witte paard zitten.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten