Lief! Het eerste liefdeskiekje van Maan en Tony Junior

De dj vertelde kort daarvoor dat hij wel even moest slikken toen hun relatie in het nieuws kwam

Mocht je Nederlandse artiesten op de voet volgen, dan zal de liefde tussen zangeres Maan (21) en dj Tony Junior (27) je niet zijn ontgaan.

Vader verklapt
Toni Peroni
, de vader van Tony, verklapte het nieuws in februari tegen Shownieuws. "Ze is een wereldwijf; echt een heel gezellig, heel leuk, warm iemand,” was zijn commentaar over de Utrechtse, die in 2016 The Voice of Holland won.

We laten ons niet gek maken
Tony Junior vertelde afgelopen weekend in de radioshow van Frank van der Lende dat hij moest slikken toen zijn relatie met Maan naar buiten kwam. “Maar ik laat me niet gek maken en zij ook niet. We zijn al een tijdje samen en het is superleuk.”

Instagram kiekje
Niet veel later deelt hij een kiekje met Maan op zijn Instagram-account. Dat bericht kan op honderden berichten rekenen. De artiesten hebben elkaar hoogstwaarschijnlijk via Instagram leren kennen. Ze kwamen elkaar tegen op een feest waar Tony moest draaien. Tony Junior had eerder een relatie met YouTuber Dionne Slagter. Hij scoorde hits in Nederland, de Verenigde Staten en Frankrijk. Daarnaast bracht hij werk uit met Tiësto.

Hieronder het kiekje van het kersverse stel:

View this post on Instagram

🌹

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie