Als je deze dingen doet ben jij het probleem in je relatie

Volgens deze dating expert

ben-jij-probleem-in-relatie
No strings attached


Als je relatie niet lekker loopt is dat vervelend, maar soms ligt de oorzaak daarvan bij jezelf. Natuurlijk is dat niet fijn om toe te geven, maar aan de andere kant ben jij dan ook degene die er iets aan kan veranderen. De kritische punten beschrijft de professionele koppelaar Cristina Conti op Elite Daily. Zij verdiept zich dagelijks in liefdesrelaties: 'iedere dag coach ik vrouwen die tot de realisatie komen dat hun acties er waarschijnlijk voor zorgen dat hun relatie faalt.' Dit zijn haar tips aan ons:

 1. Je werk gaat voor je man
  Een gezonde relatie vergt een investering. Samen met je lover is het belangrijk om van elkaar een prioriteit te maken. Je vriendschappen, werk en kinderen zijn belangrijk, maar je kunt niet aan alles evenveel tijd besteden. Je bent geen superheld die de magische kracht heeft om extra tijd te maken. Bedenk je op welke plek je lover staat en hoeveel tijd je voor jullie relatie overhebt.

 2. Je bent telefoonverslaafd
  Hallo digi-junkie, berg je telefoon op als je samen met je bae bent. Zorg ervoor dat de tijd die jullie samen zijn van hoge kwaliteit is, dat is veel beter dan veel tijd samen zijn, terwijl jullie niet echt met elkaar zijn, maar in de digitale bubbel.

 3. Je praat slecht over hem
  Als hij een ongelooflijke kwal is, heb je het even nodig om je hart te luchten bij vriendinnen. Dat is oké als het sporadisch is en je vrienden ook weten wat voor prachtig attente vent het is. Kun je echter geen goed woord over hem kwijt en kleineer je hem in gezelschap dan creeër je geen liefde, je voedt onzekerheid, zijn onzekerheid.

 4. Je neemt hem voor lief
  Volgens Cristina Conti houden mannen net zoveel van complimentjes als wij. Maar terwijl wij blij worden van liefkozingen over ons uiterlijk of ons karakter houden mannen meer van complimenten over hun acties. Merk op dat zijn restaurant keuze heel goed is of dat hij precies de goede film uitkoos voor jullie date.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie