5x tekenen dat je je geen raad weet met een good guy

Hij is lief, heeft humor en is ook nog eens een gentleman. Tóch mis je iets

tekenen-good-guy-niets-voor-jou
Brooke Cagle

Ze zeggen dat mannen rare wezens zijn, maar ook vrouwen kunnen er wat van. Jarenlang val je op types (lees: foute mannen) die je alleen maar zien als een seksspeeltje of na een date uberhaupt niks meer van zich laten horen, en wanneer zich dan eindelijk een good guy aandient, deins je terug. Want dit betekent: verandering. Vriendelijkheid. Saaiheid? Paniek!

Voor veel vrouwen is dit gevoel waarschijnlijk wel herkenbaar. De hoogste tijd dus om herinneringen op te halen met deze vijf in-panic-with-a-good-guy signalen.

 1. Als hij vraagt of je wilt afspreken, duurt het lang voordat je een beslissing kunt nemen
  Een appje van de onbereikbare jongen betekent: naar je telefoon rennen en jezelf wijsmaken dat je pas over een uurtje terug kan appen, omdat het anders obsessed overkomt. Een appje van de good guy maakt je duizelig. Wil je wel met hem afspreken? En vind je hem echt wel leuk? Voor je het weet zijn er een paar uur voorbij...

 2. Na een paar dates begin je stiekem weer te hunkeren naar die ene onbereikbare jongen
  Misschien vind je de good guy wel leuk, maar qua spanning tipt hij nog niet aan die gast die je zelden een appje stuurt. Stiekem hoop je dan ook dat de laatste man in kwestie binnenkort contact met je zoekt. Al is het maar voor het idee.

 3. Het duurt lang voordat je de good guy aan je vriendinnen laat zien
  Alhoewel iedereen staat te popelen om je good guy te ontmoeten, duurt het uiteindelijk lang voordat je deze stap neemt. Stiekem ben je bang dat je vriendinnen hem een tikje saai vinden of meer van hem verwachten.

 4. Ook in bed heb je moeite om jezelf te laten gaan
  Jouw good guy zal z'n uiterste best doen om je een prinses te laten voelen, ook in bed. Maar eerlijk is eerlijk, ergens heb jij liever dat hij de kleren van je lijft rukt dan over je lichaam aait. Dit zorgt ervoor dat je zelf ook aan de rem trekt.

 5. Kortom, Mr. Nice Guy is just Mr. Nice Guy
  Het klinkt hard, maar de vriendelijke jongen in je leven is helaas niet meer dan een vriendelijke jongen. En jij zoekt spanning, het gevoel dat je verleid moet en kán worden. Voor je het weet ben je weer single.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie