7 simpele handelingen die alle mannen onweerstaanbaar vinden

Van deze dingen die we iedere dag doen wordt hij wild

handelingen-vinden-mannen-onweerstaanbaar
Brooke Cagle


Altijd al willen weten wat mannen nou echt sexy vinden? De mannen van Reddit geven ons antwoord op deze vraag. Spoiler: het zijn juist de meest simpele dingen die we dagelijks doen in het bijzijn van hem waar hij stiekem helemaal wild van wordt.

 1. Het ik-trek-mijn-te-strakke-skinny-aan-dansje
  Als een vrouw het ‘befaamde’ dansje doet om een strakke jeans aan te trekken, kan de man hier eindeloos van genieten. Zelf vinden we het niet het meest sexy moment van de dag, maar hij krijgt geen genoeg van jouw heupen die heen en weer wiegen en het uitzicht op jouw billen.

 2. De ochtendstretches
  We gaan er bijna van denken dat mannen ons gewoon leuk vinden om wie we zijn. Zoiets simpels als je ochtendstretch staat namelijk op de lijst van sexy dingen. Jezelf even helemaal uitstrekken met je armen hoog in de lucht als je uit zijn bed stapt, is een aanrader.

 3. Zijn stropdas knopen
  Zelf vinden de meeste vrouwen dit ook sexy om te doen. Onder het mom van taking care of your my man zorg je dat hij netjes voor de dag komt, strak in pak.

 4. Niezen
  Wie had gedacht dat mannen niezen sexy vonden. In vergelijking tot zijn eigen lompe mannelijke nies vindt hij die van jou vertederend.

 5. Op onze lippen bijten
  Stiekem wisten we al dat deze het goed doet. Oefen een sexy lipbite dus maar ongegeneerd voor je spiegel, want de man zegt zelf dat het hartstikke goed werkt.

 6. Jij in zijn t-shirt
  Yay, voor alle fashion-gals hij houdt er dus echt van als jij in zijn t-shirt loopt. Graaf maar eens goed door zijn kast en pak wat je pakken kan, blouses, shirts en zijn boxers. In zijn kleding zie jij er namelijk nog sexyer en verfijnder uit dan je al bent.

 7. Een paardenstaart
  We besteden meestal veel tijd aan onze kapsels en willen vaak weer een nieuw kapsel proberen, maar soms doet een simpele paardenstaart het juist goed. Mannen houden ervan als we ons casual gedragen.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie