Dit houdt je vriend voor je geheim

Alleen maar voor je eigen bestwil, echt waar!

mannen-vertellen-geheim-houden-voor-vriendin
Unsplash

Ergens in het begin van jullie relatie heeft hij je beloofd altijd eerlijk tegen je te zijn. Maar er zijn een paar dingen die je nooit uit zijn mond zal horen. Hij doet dat voor je eigen bestwil en zijn gemoedsrust. Toch vonden wij mannen op internet die zo moedig waren om hun diepste geheimen bloot te geven.

 1. Ja, hij kijkt naar die andere vrouw
  Als er een vrouw voorbij komt lopen met een strakke jeans, een laag gesneden top of gewoon een mooie lach dan kijkt hij naar haar. Hij kan er niets aan doen en het betekent niet dat hij jou minder sexy of leuk vindt. Het is een reflex.

 2. Hij vindt het eng om zich aan je te binden
  Het is een jongensdroom om met zoveel mogelijk babes het bed te delen. En ook al houdt hij zielsveel van je, hij heeft nooit gedacht: “Goh, ik kan niet wachten om voor de rest van mijn leven alleen nog maar seks te hebben met dezelfde vrouw.”

 3. Hij houdt ervan als je hem bemoedert
  Dit is een tricky one, want mannen houden ervan als we ze in de watten leggen zoals ze dat gewend zijn van hun moeder. En tegelijkertijd mogen we in niets op hun moeder lijken, want dat zou gewoon ziek zijn.

 4. Hij snapt er niets van
  Negen van de tien keer heeft hij geen idee wat je bedoelt als jij je ergenissen op tafel gooit. Natuurlijk geeft hij dit niet toe en knikt hij instemmend. Om vervolgens de volgende week precies hetzelfde te doen wat hij had beloofd nooit meer te doen.

 5. Hij vindt het doodeng als jij rijdt
  Hij heeft niet echt vertrouwen in onze driving skills. Buckingham zegt: “Iedere keer als ik bij haar in de auto stap, accepteer ik dat ieder moment in die auto mijn laatste kan zijn.” Vertel hem de volgende keer maar niet over dat ongelukje want straks stapt hij nooit meer in.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie