Reality Story: Dennis (27) valt altijd op vrouwen van 40 jaar of ouder

"Ze voelde zich door het leeftijdsverschil met mijn vrienden enorm ongemakkelijk"

verliefd-stel
Clarisse Meyer

Dennis (27) valt zolang hij zich kan herinneren op vrouwen van in de veertig. Momenteel is hij tot over zijn oren verliefd op Lisa (43) en zij ook op hem. Toch is een relatie met zo’n leeftijdsverschil op meerdere vlakken enorm lastig.

“Ik heb nog nooit zoveel chemie gehad met iemand als met Lisa. Wat ze ook doet of waar ze me ook aanraakt, het is perfect. Dat was al bij de eerste keer toen ze mij zoende. Ze zeggen dat dames op hun seksuele hoogtepunt zijn rond hun veertigste. Ik moet zeggen, ik heb de beste en de slechtste seks gehad met vrouwen van die leeftijd. Maar met Lisa is het inderdaad fantastisch.

Ik heb een voorliefde voor vrouwen die ouder zijn. Het begon al op mijn achttiende, toen ik een dame van een jaar of 40 in mijn bed had. Ik vond het direct spannend, maar schaamde me omdat de maatschappij het niet normaal vindt. Ik zoek via de datingapp
Happn echt wel ook op mijn leeftijd, maar dat heb ik dan al snel uitgespeeld. Oudere vrouwen zijn toch onbereikbaarder en dat maakt het interessanter voor mij. Lisa vond dat verschrikkelijk. ‘Ik hoop dat je op mij gevallen bent’, zei ze dan. ‘Niet omdat je een rare fetisj hebt’. Als ik heel eerlijk ben, weet ik niet of ik haar leuk had gevonden als ze mijn leeftijd was.

Oudere vrouwen zijn wijzer

Met oudere vrouwen kan ik op een ander level praten. Ze hebben vaak ook alles al een keer meegemaakt op relatiegebied. Al de spelletjes, het samenwonen en de up's and downs. Ik denk dat ze minder snel een spel spelen en zeggen waar het op staat. Het is gewoon ja of nee, zonder een hoop gedoe. Ze zijn een stukje wijzer en weten goed wat ze willen. Met Lisa lig ik echt op één level, dat heeft niks met leeftijd te maken. We houden allebei van avontuur en kunnen samen dingen ondernemen die onze vrienden niet interessant vinden. Zo zijn we bijvoorbeeld gaan wadlopen. We denken vaak op dezelfde manier en moeten om dezelfde dingen lachen.

'Ze voelde zich door het leeftijdsverschil met mijn vrienden enorm ongemakkelijk'

Leeftijdsverschil

Het is nu uit, een soort van. De woensdag voordat ik naar Lowlands ging, heeft ze haar slip in mijn tas gestopt. Eenmaal daar vond ik hem, waarna ik 'm heb opgehangen in mijn tent. Toen een maat van mij eraan rook, besloot ik haar het grappige moment te appen. Ze reageerde kortaf. Dat ik niet zou appen als ik dronken was. 'Het is vrijdagmiddag 1 uur. Ik ben niet dronken', dacht ik. En ik ben op Lowlands, dus laat me lekker dronken zijn als ik dat wel zou willen. Toch voelde ik me direct schuldig dat ik geappt had.

Toch heb ik het uitgemaakt. We leven twee verschillende levens en ik voelde me schuldig als ik naar festiviteiten ging. Ze vond het ook hinderlijk dat ik zo’n grote vriendengroep heb. Ze voelde zich door het leeftijdsverschil met hen enorm ongemakkelijk. Dat gevoel had ze niet hoeven hebben. Mijn vrienden zijn heel open en leven volgens het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’.

'Ze vindt zichzelf te oud en heeft geen zin meer in luiers. Ik vind mezelf nu ook nog te jong'

Kinderen

Lisa koos ervoor om zelden mee te gaan. Dat ik daardoor twee verschillende werelden kreeg, vond ik heel vervelend. Ik wil haar ook graag kunnen meenemen naar een verjaardag van een vriend. Daarnaast heeft Lisa twee kinderen. Ik wil in de toekomst ook graag vader worden, maar dat gaat met haar nooit gebeuren. Ze vindt zichzelf te oud en heeft geen zin meer in luiers. Ik vind mezelf nu ook nog te jong en wil pas over minstens vijf jaar kinderen.

We kijken terug op een mooie anderhalf jaar. Van haar hoefde het nog niet te stoppen. Ze valt op mij omdat ik enthousiast en vrolijk ben. Ik geef haar leven kleur en droeg haar op twee handen. Zoveel vuurwerk heeft ze nooit meegemaakt. Toch wisten we dat dit moment zou komen. De vraag was alleen wanneer. Toch kom ik nu langzaam op hangende pootjes terug. Ze is gewoon heel leuk en ik mis haar super erg. Ik weet dat het beter is dat we uit elkaar zijn, maar weten dat iets beter is en dat daadwerkelijk doen zijn twee verschillende dingen. We zien elkaar nog geregeld en hebben dagelijks contact. We hebben bijvoorbeeld nog wel een reis naar Marokko geboekt.

Relatie

Lisa brak met de vader van haar kinderen en heeft toen veel geëxperimenteerd op liefdesgebied. In oktober 2015 kwam ik in beeld via Happn. Had ze een mooi verhaal te vertellen op haar werk. Ze had denk ik gehoopt dat het bij af en toe een wilde date zou blijven. Tijdens de afspraakjes wisten we al snel dat we elkaar niet te leuk moesten gaan vinden, omdat ons leeftijdsverschil een relatie ingewikkeld maakt. Toch zochten we elkaar steeds op voor weekendjes weg of andere fijne momenten. Ze heeft lang de boot afgehouden. Ik besloot het er daarom bij te laten en kreeg een andere fling, die dezelfde leeftijd én ook kids had. Na drie maanden besloot ik terug te gaan naar Lisa. Vanaf dat moment gingen we er vol voor. Het was echte liefde.

Je ziet heus dat ze ouder is dan ik, daar kom je niet omheen. Maar ik denk niet dat mensen ons op straat nastaarden. Dat komt denk ik ook omdat ik er ouder uitzie door mijn baard. Ze hoefde ook niet bang te zijn om ingewisseld te worden voor een jonger meisje, dat zou in mijn geval niet snel gebeuren. Daar hebben we het ook nooit over gehad.

Mijn moeder vindt Lisa een fijn mens, maar ze waarschuwde me wel dat ik nooit op de eerste plek sta

Reacties

Mijn 60-jarige moeder weet van mijn voorliefde voor oudere dames. Ze is open minded. Ze zegt altijd dat ze gelukkig is als ik dat ook ben. Lisa was de eerste vrouw die ik aan mijn moeder voorstelde. Mama vindt Lisa een heel leuk en fijn mens. Ze vond het zo heftig om te horen dat het uit is, dat ze Lisa bloemen stuurde. Wel waarschuwde ze me dat ik nooit op de eerste plek sta bij een vrouw met kinderen en dat is zo.

Ik ontmoette haar jongens na acht maanden. Ze wilde dat ik ook gewoon kon blijven slapen als haar kinderen er waren. De jongens zijn 8 en 11 jaar en ik vind ze fantastisch. Ze hadden mijn leeftijdsverschil niet echt door, denk ik. In hun ogen is een ouder iemand gewoon volwassen. Ze vonden mij leuk en ze stelden zich open op, terwijl het allebei gesloten jongens zijn. Ik miste ze echt toen het uit ging en ik haar twee weken niet zag. Het waren mijn vriendjes geworden. Toch vond ik het een heftig idee om stiefvader te zijn. Dat besef kwam helemaal toen ik ze een keer van school haalde. Je weet dat er over gepraat gaat wordt. Iedereen kent elkaar en dan staat daar opeens zo’n jongen met een knotje.

Omdat we niet meer officieel verkering hebben, kan ik daar niet slapen. De jongens waren verdrietig om de breuk en Lisa wil het niet lastiger maken voor hen. Ze kiest voor hen en dat begrijp ik. Ik kom daarom letterlijk tussen 9 en 11 langs wippen, om vervolgens weer naar huis te gaan. Ik mis onze relatie echt, maar het is beter zo. Toch wil ik haar niet kwijt. Dat maakt het mega ingewikkeld.

Ik kan me echt niet heugen wanneer ik voor het laatst een meisje van mijn eigen leeftijd in bed heb'

Mannen die op oudere vrouwen vallen

Ik ken geen gasten die hetzelfde hebben als ik. Er zijn mannen die het spannend vinden wanneer ze een oudere chick hebben geregeld, maar ik ken niemand die net zoals ik niet meer anders weten. Mijn vrienden zijn niet anders gewend van mij. Ze zeggen dat ik ervoor moet zorgen dat mijn volgende vriendin jonger is, maar ze zullen gek opkijken als ik met een meisje van mijn leeftijd thuiskom.

Mijn ideaalbeeld is echt om iemand te vinden die maximaal 5 jaar ouder is dan ik, waar ik samen kinderen mee mag krijgen. Maar als ik in de kroeg sta, zie ik alleen maar jonge grietjes en valt mijn oog direct op oudere vrouwen. Ik voel me daar seksueel door aangetrokken. Met vrouwen van mijn leeftijd zit ik al snel in de friend zone. Ik heb veel vriendinnen, maar ik word niet echt verliefd. Ik kan me echt niet heugen wanneer ik voor het laatst een meisje van mijn eigen leeftijd in bed heb gehad. Dat maakt de stap naar een jonger meisje nog groter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie