5 soorten relaties die niet goed voor je zijn

Heb je het gevoel dat het niet goed zit? Tijd om jouw relatie eens goed tegen de lat te leggen

soorten-relaties-niet-goed-voor-je
Niki Sanders

Iedere relatie is anders, maar van een paar weten we zeker dat ze niet werken. Dit soort relaties vergiftigen je, doen weinig goeds voor je gezondheid. Herken jij jezelf in het lijstje? Misschien is het dan tijd om je eens achter je oor te krabben en te beslissen of jouw relatie wel is wat het moet zijn.

 1. De ‘het moet steeds van jouw kant komen’-relatie
  Merk je dat jij altijd degene bent die voorstelt om elkaar te zien? Doet hij weinig moeite om je minstens een keer per week te zien? Dan heb je eigenlijk jouw antwoord al. Deze man is of ontiegelijk lui, of hij is toch niet zo into you. De hoogste tijd om hem wat duidelijke hints te geven.

 2. De ‘ik heb het gevoel dat hij vreemd gaat’-relatie
  Wat nog erger is, is als je denkt dat jouw vriend er een ander op na houdt. Wanneer je deze signalen binnen krijgt, zou je met je vriend erover kunnen praten, maar vergeet niet dat het gevoel al in jouw hoofd zit. Hier kan je je op den duur heel erg ongelukkig van gaan voelen.

 3. De ‘het is uit en dan weer aan’ –relatie
  Sommige knipperlichtrelaties werken, maar meestal levert het een hoop gedoe op. De onrust die daardoor ontstaat geeft je een hoop stress. Het beste advies is: vraag hem wat hij vindt van jullie knipperlichtrelatie en zoek samen naar een oplossing om je relatie in stand te houden. Je hebt stabiliteit nodig, geen op en neer gezwaai.

 4. De ‘haast niemand weet ervan’ –relatie
  Jij hebt misschien al je vriendinnen en familie al ingelicht, maar als je merkt dat je na een lange tijd nog steeds zijn vrienden niet hebt ontmoet, is het tijd om hem te vragen waarom je ze niet ziet. Is het toeval, of is hij er nog niet aan toe om je aan zijn vrienden voor te stellen? Probeer hier snel achter te komen, want het laatste kan betekenen dat hij je helaas niet ziet als iemand voor de lange termijn.

 5. De ‘ik voel me niet goed genoeg voor hem’-relatie
  Heb je een relatie, waarbij je je constant afvraagt of je wel voldoet aan wat hij van je verwacht? Dat is hartstikke ongezond. De onzekerheid kan namelijk snel overslaan in jaloezie, waardoor er eigenlijk geen wederzijds vertrouwen meer is. Bedenk wat de reden is waarom je je niet goed genoeg voelt, en of dat wel echt een realistische gedachte is. Het kan ook geen kwaad om je gevoel uit te spreken bij hem. Wie weet valt het allemaal hartstikke mee en zijn jullie een powerkoppel-to-be.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie