Deze vijf dingen kun je niet veranderen aan hem

Misschien moet je dat eigenlijk ook niet willen

niet-aan-hem-veranderen
Unsplash

Er is niets mis met je bae te inspireren om een betere versie van zichzelf te zijn. In de hoop dat hij wat tactischer wordt. Maar sommige dingen kun je niet veranderen en misschien moet je dat eigenlijk ook niet willen.

 1. Zijn liefde voor sport
  Als je man een sportfanaat is zoals de meeste mannen dat toch echt zijn, doe je daar als vriendin niet veel aan. Het is deel van wie hij is. Er is zit iets betoverends in die competitiedrang. Sport is vaak ook wat hij deelt met zijn vrienden en het is zijn idee van een avondje goed vermaak pur sang.

 2. Zijn liefde voor zijn moeder
  Je bent niet de enige vrouw in zijn leven. Zijn moeder staat op nummer één dit merk je meestal in meerdere mate als je juist niet met zijn moeder overweg kunt. Het beste is toch echt te investeren in zijn familie. Want als hij zijn familie nu belangrijk vindt, zegt dat ook weer iets over belangrijk hij een familie in de toekomst vindt.

 3. Zijn leugentjes om jouw bestwil
  Als jij vraagt met hoeveel meisjes hij is geweest, snoept hij wat van het echte getal af voor jouw gemoedsrust. En hij vertelt je dat je zijn beste kus ooit bent. Misschien is ‘ie dan niet helemaal eerlijk, maar dat doet hij echt alleen om jou blij te maken. En dat is best lief toch?

 4. Zijn liefde voor bier
  Je droomde ervan om tijdens romantische dineetjes samen een fles rood open te trekken, terwijl jullie bourgondisch tafelen. Maar bij de geur van rode wijn alleen al gaan zijn nekharen overeind staan. Iets anders dan bier komt er niet in en daar ga jij met alle liefde van de wereld niets aan veranderen.

 5. Zijn gewoonte om naar andere vrouwen te kijken
  Zoals wij kunnen fantaseren over Ryan Gosling, zonder er echt vanuit te gaan dat we ooit met Ryan zullen zijn. Zo kan hij ook wegdromen bij een mooie vrouw op tv of op straat. Net zomin als hij jouw Ryan-fantasie kan laten verdwijnen, kan jij het beeld van andere vrouwen laten verdwijnen.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie