Liefdesadvies van mannen die in hun twintigerjaren getrouwd zijn

Van praktisch en schokkend tot mega lief

liefdesadvies-jong-getrouwde-mannen
Dani Vivanco

Trouwen hoort meestal toch wel ergens in het ideale levensplaatje van de meeste mensen. Maar het is ook een hele spannende commitment waarvan je niet weet wat je kan verwachten. Als je sommige van de reacties moet geloven, is het misschien de mooiste dag van je leven, omdat het daarna shitty wordt. Gelukkig zijn er ook mannen die er héél anders over denken. Deze zeven mannen geven aan Elite Daily hun advies aan mensen die nog niet getrouwd zijn.

 1. Luister aandachtig
  "Luister naar je vrouw als je praat. Luister altijd. Anders heb je geen idee wat er aan de hand is. En dat zal dan de reden zijn van iedere ruzie."... "Belangrijker nog dan luisteren is dat je het huwelijk serieus neemt. Realiseer je dat die persoon waar je iedere dag naar kijkt niet zomaar iemand is. Ze is je vrouw, en ze verdient mad respect." Juan, D. 29

 2. Verander niet alleen omdat je getrouwd bent
  "Mensen waarschuwden ons dat alles zou veranderen als we eenmaal getrouwd waren. Eerst was het makkelijk omdat we sowieso al samenwoonden, maar toen we een jaar getrouwd waren veranderde alles. We gingen bijna nooit meer uit. We praatten niet meer zoveel met elkaar en deden ook niet meer zo aardig. We werden erg lui.

  Nadat we hierover hebben gepraat, hebben we besloten om niet te veranderen alleen omdat we getrouwd zijn. Dus het huwelijk hoeft niet alles te veranderen, als je het maar niet toelaat." Craig, P. (27)

 3. Maak je financiën op orde
  "Wij hadden allebei geen geld dus we deden niet aan huwelijkse voorwaarden, maar we hadden ook niet gesproken over schulden, studentenleningen of een gezamelijke spaarrekening. Toen we trouwden moesten we alles uitzoeken. En dat was totaal niet romantisch. Mijn advies is om dit uit te zoeken voordat je gaat trouwen." Ross, M. (28)

 4. Wacht zo lang als je kunt
  "Aan alle mannen in de wereld, haast je niet om te trouwen! Als je druk voelt van je vriendin, stap dan uit die relatie. Ga alleen trouwen als je diep van binnen weet dat het de juiste persoon én het juiste moment is." Marty, S. (29)

 5. Wees niet bang om je te verloven
  "Veel mannen van mijn leeftijd zijn bang om te settelen en te trouwen, maar eerlijk gezegd is het helemaal niet zo'n big deal. Het gras is niet groener en er is geen betere, één swipe naar rechts. Als je houdt van de persoon waar je mee bent, wees dan een vent en wees niet bang om haar te vragen." Nate, S. (28)

 6. Doe het niet
  "Ik moet eerlijk bekennen dat verloven en trouwen in mijn twintigerjaren een grote fout is geweest. Ik was op mijn 24e getrouwd. Ik was veel te jong en ik heb het gevoel dat ik van alles gemist heb. Als ik het over kon doen. Zou ik de persoon waar ik mee was vertellen: 'Je bent geweldig, maar laten we wachten met volwassen worden tot we dertig zijn'." Shane, E. (27)

 7. Doe mee aan de voorbereiding van je bruiloft
  "Het huwelijk zelf is best makkelijk, maar het plannen van de bruiloft is lastig. Dat levert stress op. Aan iedereen die gaat trouwen, doe mee aan het plannen van de bruiloft. En zeg nee tegen alles wat te duur is." Doug, P (29)
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie