8 lieve dingen die je vriendje doet waardoor je voor altijd met hem wilt zijn

Herken je je lover in deze 8 punten? He's a keeper!

8-dingen-vriendje
Unsplash

Ook al kan onze wederhelft soms het bloed onder onze nagels vandaan halen, een groot deel van de tijd is hij ook heel erg lief. Vooral als hij een van deze 8 dingen doet, krijg je weer vlinders in je buik en weet je zeker dat je voor altijd met hem wilt blijven.

 1. Een kusje op je voorhoofd
  Soms het fijnste kusje dat er is. Niet om je te verleiden, maar gewoon even om intiem te zijn en je te laten weten dat hij jou ook heel lief vindt.

 2. Midden op de dag appen dat hij aan je denkt
  Jullie hebben elkaar 's ochtends nog gezien, maar halverwege de dag krijg je ineens een berichtje van hem dat hij er nu alweer naar uitkijkt om je die avond te zien. Smelt!

 3. Zijn arm om je heen slaan op de bank
  Het is eigenlijk geen uitzondering meer als jullie een hele avond zitten te Netflixen. Dat hij tóch nog elke keer zijn arm om je heen slaat maakt de knusse avond helemaal compleet.

 4. Voor je opkomen tegen zijn moeder
  Als je schoonmoeder een vervelende opmerking tegen je maakt, staat hij zonder dat je erom hoeft te vragen volledig aan jouw kant. Heel erg fijn.

 5. Eerder naar huis komen om met jou te zijn
  Hij had zijn vrienden al best lang niet gezien en toch staat hij om 22.00 uur alweer voor jouw deur. "Ik ben eigenlijk liever met jou." Tears of pure joy.

 6. Je meenemen naar jouw favoriete restaurant
  Uit zichzelf. Op jullie anniversary. Terwijl hij helemaal niet van sushi houdt. De schat!

 7. Zeggen dat je de allermooiste bent
  Zit je dan in je pyjama, zonder make-up en met een knot op je hoofd. En aan de twinkeling in zijn ogen te zien meent hij het nog ook.

 8. Je verzorgen als je ziek bent
  Een kopje thee met honing, een opgeladen laptop voor je favoriete series, een versgemaakte salade: hij slooft zich de hele dag uit om jou snel weer beter te laten voelen.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie