9 onredelijke dingen die elke vrouw in een relatie doet

Ja, ook jij

onredelijke-dingen-alle-vrouwen-doen
Daria Litvinova
Het is altijd zo makkelijk om aan te wijzen wat je vriend verkeerd doet. Maar als je eerlijk bent, kun jij er ook wat van. Soms ben je super onredelijk en terwijl je dit van jezelf weet, doe je het toch. Zoals tijdens de volgende 9 voorbeelden.

 1. Als hij iets met zijn vrienden gaat doen in plaats van met jou
  Je bent instant chagrijnig als hij zonder jou plannen heeft gemaakt op vrijdag. Je gaat hem niet vragen om niet te gaan, maar laat wel merken dat je het niet leuk vindt door heel kortaf tegen hem te doen en expres zijn WhatsAppjes heel laat te beantwoorden.

 2. Als hij zijn telefoon niet opneemt
  Je bent heus niet zo paranoia dat je gelijk denkt dat hij vreemdgaat, maar je vindt wel dat hij bereikbaar moet zijn. Wat als er een noodgeval is? Dat je in dit geval alleen maar belde om te zeggen dat zijn favoriete parfum in de aanbieding was, is een tweede.

 3. Als hij eerlijk zegt dat hij je nieuwe kapsel niet zo mooi vindt
  Eerlijkheid is een belangrijke waarde in jullie relatie, totdat het over jouw uiterlijk gaat. Je bent dan ook pissed als hij je nieuwe hairdo niet net zo mooi vindt als jij.

 4. Je wilt dat hij iets wil
  Je zou het fantastisch vinden als hij een keer een bosje bloemen voor je koopt. Doet hij dit nadat je het hebt uitgesproken, is het ineens niet goed omdat hij het niet uit zichzelf heeft gedaan.

 5. Verwachten dat hij geïnteresseerd is in elk aspect van je leven
  Het is eigenlijk niet zo gek als het hem vrij weinig kan schelen welk Grey's Anatomy-personage er deze week is gestorven. Jij hoeft ook niet alle ins- and outs van zijn game-momenten te weten, toch?

 6. Boos worden als hij naar een andere vrouw kijkt
  Het was echt alleen maar kijken en ook nog best onschuldig, misschien zelfs per ongeluk. Toch ben jij in alle staten: dit moet je niet hebben.

 7. Vergelijken met andere relaties
  "Maar de vriend van mijn vriendin gaat wél altijd mee naar haar familie." Elke man is anders en dus ook elke relatie is anders. Het is eigenlijk niet eerlijk om hem te vergelijken met andere relaties, waar jij ook niet alle details over weet.

 8. Verwachten dat hij je gedachten kan lezen
  Dat jij hoopte dat hij "pasta" antwoordde toen jij zei: "Jij mag kiezen wat we eten" en vervolgens zit je te mokken omdat hij pizza koos. Not really fair, is it?

 9. Geïrriteerd zijn als hij dat ene belangrijke moment in jullie relatie niet meer herinnert
  Voor jou was het een van de mooiste momenten in jullie relatie, hij weet niet waar je het over hebt. Maar mannen en vrouwen werken nou eenmaal anders. Grote kans dat hij zich andere dingen weer wél herinnert en het betekent niet dat hij je niet belangrijk vindt.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie