6 dingen die je niet met je vriend hoort te bespreken, maar toch doet

Als het aan jou ligt bespreken jullie alles

hoor-je-niet-te-bespreken-vriend
Sara Dubler

Niet gek dat je alles wilt delen met je lover, maar sommige dingen kun je misschien beter voor jezelf houden. Als het aan jou ligt bespreken jullie álles. En dat moet kunnen, toch? Aan welke maak jij je schuldig?

 1. Je toiletzaken
  Bespreken je hoe je bezoek aan het toilet is geweest? Bij jullie is het de normaalste zaak van de wereld om terug te komen met zinnen als: “zo dat lucht op” en “dat was een heftige bevalling”.

 2. Je menstruatiecyclus
  Of hij het nu wil of niet, je vriend weet precies hoe het er aan toe gaat tijdens jouw menstruatie. Je moet het toch met iemand delen…

 3. (over)beharing
  Is het weer tijd voor een scheerbeurt? Dat laat je je vriend goed merken. En ook ingegroeide haren worden uitgebreid bestudeerd en geplukt bij elkaar.

 4. Puisten
  Puistjes zijn zeker ook niet onbespreekbaar. Als je een wit puntje ziet bij je vriend kun je het niet laten om ‘m uit te knijpen. En zelf sta je ongegeneerd voor de spiegel je puist te slachten.

 5. Je lichaamsgeur
  “Stink ik?” Je vraagt het je vriend regelmatig. Hij ruikt dan even aan je oksel om het te checken, gelukkig zegt hij meestal nee. Ookal heb jij het idee dat je totaal niet lekker ruikt.

 6. Wondjes
  Alle wondjes moeten bekijken en besproken worden. Heeft hij zich verbrand? Dat moet je zien. Net als die aft in zijn mond, je bent toch echt té nieuwsgierig.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie