Aan deze 5 punten voldoet elke ideale partner

Voor een goede, stabiele relatie zijn er enkele punten die je wel na moet leven

voldoet-relatie-punten-ideale-partner
Unsplash

Voor een goede, stabiele relatie zijn er enkele punten die je na moet streven. Wat betreft onze basisbehoeften waaraan de man moet voldoen, komen we uit op de volgende vijf punten.

 1. Tijd
  Het hoeft niets uit te maken dat je vriend aan het gamen is met zijn vrienden of écht voetbal moet kijken op zondag. Zolang hij op andere momenten wel tijd voor je maakt, weet je dat het goed zit.

 2. Loyalitiet
  Hij is geïnteresseerd in je werk, vriendschappen en ambities. Hij staat achter je en wil alleen het beste voor je. Er is niets zo fijn als beseffen dat je vriend er voor je is. Wat hier ook bij hoort: een portie eerlijke kritiek van zijn kant op jouw acties, zo nodig.

 3. Passie
  Zowel in als buiten de slaapkamer. Jullie zijn dikke vrienden, maar jullie vinden elkaar ook voor altijd the sexiest man and woman alive.

 4. Begrip
  Wij vrouwen kunnen soms onredelijk en emotioneel zijn, we weten het. En mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, etc. etc. Maar, als een man zichtbaar zijn best doet om je te begrijpen en naar je te luisteren, dan gaat jullie relatie een stuk dieper.

 5. Plannen
  Mannen, wanneer we vragen: “wat gaan we doen vandaag?” Willen we niet horen “maakt niet uit, wat jij wilt.” Vrouwen houden van een man met een plan. En we houden van een man die zijn best doet om de relatie fris te houden.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie