6 redenen waarom een emotionele girlfriend fantastisch is

Emotionele vrouwen: you rock!

redenen-emotionele-girlfriend-fantastisch
Maranatha Pizarras

Emotionele vrouwen krijgen soms een bad rep en worden neergezet als dramatische, schreeuwerige types. Maar; emotioneel zijn is zo slecht nog niet, al helemaal niet voor de vriend in kwestie die aan het ontvangende eind hiervan zit. En wel om de volgende 6 redenen.

 1. Verzorgend karakter
  Mannen vinden een verzorgend karakter heel aantrekkelijk in een vrouw. En laat dat nou net een van de dingen zijn waar gevoelige, emotionele mensen bedreven in zijn - zowel voor zichzelf als voor anderen.

 2. Je bent je bewust van andermans gevoelens
  Gevoelig zijn voor de emoties van anderen is een grote aanwinst. Omdat je altijd in tune bent met de mensen om je heen, zul je minder snel iemand kwetsen.

 3. Creativiteit
  Gevoeligheid en creativiteit gaan vaak hand in hand. Niet alleen heb je dan een unieke manier waarop je de wereld bekijkt, onderzoek heeft ook uitgewezen dat creatievelingen een beter seksleven hebben.

 4. Intuïtief
  Shakira zong al: "an intuition's always been a woman's guide" en als het draait om de liefde kunnen mannen met een emotionele vriendin hier de vruchten van plukken. Een betrokken, intuïtieve persoonlijkheid is namelijk fijner dan iemand die zichzelf constant afschermt of alleen met zichzelf bezig is.

 5. Je bent geen faker
  Als er iets is waar veel mannen op afknappen, zijn het vrouwen die zichzelf verschuilen achter een fake persona. Als je jezelf durft te zijn, krijg je juist bonuspunten.

 6. Innerlijke wereld
  Een reden waarom emotionele vrouwen zoveel ehm... emoties hebben, is dat ze verbonden zijn met hun innerlijke wereld. Hierdoor zullen ze voorzichtiger zijn als het gaat om belangrijke beslissingen en heb je te maken met een dame die weet wie ze is.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie