4x waarom de mooie meisjes vaak juist geen vriendjes hebben

De mooie dames hebben het echt niet per se beter dan anderen

waarom-mooie-meisjes-vaak-geen-vriendje-hebben
Ayo Ogunseinde
‘Mooie vrouwen hebben geluk, want alles zit hun mee. Ze hoeven zich niet druk te maken over hun uiterlijk en kunnen alle mannen krijgen die ze willen’. Think again ladies. De mooie dames hebben het echt niet per se beter dan anderen.

Natuurlijk, mooi zijn heeft zijn voordelen en misschien krijgen ze vaker aandacht van mannen. Maar denk niet dat ze weglopen met al het leuke vriendjesmateriaal. Ze zijn vaker single dan je denkt, en wel hierom:

 1. Omdat vaak wordt verwacht dat ze al een vriend hebben
  Mooie vrouwen zijn waarschijnlijk al weggekaapt, toch heren? Welnee. Misschien is ze net gedumpt, wil ze geen relatie, of heeft ze nog tien andere goede redenen om geen boyfriend te hebben. Hoezo zouden mooie meisjes de moeite niet waard zijn? Nee heb je..

 2. Omdat mannen vaak niet op ze af durven stappen
  Oke, begrijpelijk. Ook wij vrouwen vinden het eng om op een te knappe man af te stappen. Helaas zijn de gasten dié er dan op afstappen vaak eikels. Ze hebben een groot ego, denken dat ze dat mooie meisje wel even kunnen inpakken en hatsekidee, het blijkt een slechte jongen. Laat je als man dus niet aan de kant zetten als je het gevoel hebt dat je looks je niet meezitten. We zeggen het liever niet te hard tegen alle mannen, maar uiteindelijk gaat het om de binnenkant.

  Benieuwd naar de 2 andere redenen? Je ontdekt ze op Beautify.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Relatie