Tim van Temptation Island is weer vrijgezel en gaat flirtcursussen geven

Wie wil er liefdeslessen van Timtation?

Hair, Barechested, Forehead, Muscle, Tattoo, Hairstyle, Nose, Chin, Facial hair, Neck,
Getty Images


Enkele weken geleden kondigde oud-deelnemer Tim van Temptation Island aan (wederom) de liefde van zijn leven te hebben gevonden; de 23-jarige Rani Vanderheeren (zie hieronder). Helaas waren de vlinders van korte duur.

Cupido's pijlen
De twee stuurden al een tijd berichten naar elkaar en besloten elkaar op het festival Kamping Kitsch te ontmoeten. Bij de eerste ontmoeting waren Cupido’s pijlen al raak: het werd een relatie. Maar zoals we van onze Timtation gewend zijn, was ook deze relatie van korte duur (slechts enkele dagen).

Jaloezie
Aan TV Familie vertelt Timtation dat er jaloezie in het spel was. “Het zinde Rani niet dat dames met mij op de foto wilde. En dat terwijl zij zelf uitging met andere jongens en sensueel met hen danste.”

Geen verdriet
Rouwig om de stukgelopen relatie is Tim overigens niet. De 23-jarige blondine woonde 95 kilometer van hem vandaan. Daarnaast was er geen echte klik. “Ik denk dat het heel gauw van beide kanten duidelijk was dat er geen serieuze liefde in zat. Vanaf het moment dat we echt fysiek een relatie waren begonnen, dus niet alleen via sms en Facebook, is het veranderd,” aldus de hartenbreker.

Over de evenwichtigheid van Tims persoonlijkheid; hij noemde Rani twee weken geleden nog 'de liefde van zijn leven'

Tim Wauters

Flirtcursussen
Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij de womanizer. Tim vindt zichzelf zo'n succesverhaal (haha) dat hij heeft besloten flirtcursussen te geven. Iedereen die geen geluk heeft in de liefde kan binnenkort bij Timtation aankloppen. Succes gegarandeerd, volgens Tim. Wij houden wijselijk ons mond (en proberen ons lach in te houden).

Bron: Newsmonkey

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie