Deze twee La Casa de Papel-acteurs zijn een stelletje

Oelala.. Foto's liegen niet, toch?

Ok, leukste nieuws om het weekend mee in te luiden. In La Casa de Papel zijn Maria Pedraza en Jaime Lorente rivalen. De een de gegijzelde, de ander de gijzelaar.

In de nieuwe Spaanse serie Élite is dat een ander verhaal. Een complex verhaal, maar wel eentje waarin Nano en Marina verliefd op elkaar zijn. Wat blijkt nu; door het innige contact op set is de vonk zo te zien ook in real life overgeslagen.

Hi there, love birds
Fans hadden al wel een vermoeden. Afgelopen tijd werden er meerdere foto's online geplaatst waarop het er 'errug' gezellig uitzag, alleen dat was vooral ter promotie van hun rol in zowel La Casa als Élite. Echt bewijs was er tot nu toe dus niet.

Betrapt
Maar toen, toen was daar een fotograaf van het Spaanse magazine Cuore die de twee op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. Dat was op een nogal intiem moment; handen-vasthoudend en zoenend in de straten van Madrid.

Zie de foto's hier. Let niet op de tekst - tenzij je Spaans spreekt (wij zijn jaloers) - en scroll door naar de cover.

Dit zegt genoeg toch? Vinden we heel leuk!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie