Teen Mom's Leah (26) en vriend Jason (40) zijn uit elkaar

Na een half jaar maken ze een eind aan hun relatie

Afgelopen maand plaatste Teen Mom-ster Leah Messer (26) af en toe nog een foto van zichzelf met haar prille liefde Jason Jordan (40). Op de foto's waren een verliefde Leah en Jason te zien, samen met Leah's drie kinderen. Toch blijken ze niet meant to be.

Geen match
Verschillende bronnen melden aan US Weekly dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet. 'Ze bleken toch geen goede match te zijn,' aldus bronnen. Dat nieuws komt voor fans niet onverwacht.

'Het is ok om los te laten'
Leah plaatste op 23 oktober een afbeelding met een cryptische tekst op Twitter. Fans hadden toen al een vermoeden dat Leah doelde op haar relatie met Jason. "Sommige dingen moeten gebeuren, ze zijn alleen niet meant to be. "Het is ok om een relatie te verbreken, het is ok om van gedachten te veranderen, het is ok om los te laten," zo staat er op de afbeelding.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

MTV-verleden
In 2009 maakten we kennis met Leah tijdens het eerste seizoen van MTV's Teen Mom 2. Net als in Teen Mom OG volgden we vier zwangere tieners; Chelsea, Jenelle, Kailyn en Leah.

Exen
Leah kreeg samen met Corey Simms een tweeling, twee meisjes Aleeh en Aliannah. De twee trouwden, maar besloten in 2011 na twee jaar huwelijk uit elkaar te gaan. Vervolgens kreeg Leah een relatie met Jeremy Calvert. Ook met hem trouwde ze en kreeg ze een dochtertje, Adalynn. Na vier jaar bleek ook die relatie helaas niet standvastig te zijn, in 2014 scheidden de twee.

Daarna kreeg de realityster drie jaar een relatie met oude bekende Robbie Kidd. Ook dat bleek in the end niet te werken. Op Instagram plaatst de realityster altijd vol trots foto's van en met haar kinderen:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie