Wie is Anna Nooshins nieuwe vriend, Nassim Zeta, eigenlijk?

We zochten het voor je uit

View this post on Instagram

Mine. ♥️

A post shared by Nassim Zeta (@sirzeta) on

Afgelopen juli maakten Anna Nooshin en haar vriend Danny Roumimper na dertien jaar een einde aan hun relatie. De koek was op, zo zeiden ze.

Niet veel later verschenen er beelden op Instagram waarop Anna met een andere man te zien was. Steeds vaker waren de twee op dezelfde locaties, op dezelfde vakantiebestemmingen... Er werd zelfs een couple-tattoo gezet in Amerika. Hmm, verdacht!

De geruchten bleken waar. In oktober bevestigde Anna's nieuwe vriend, Nassim Zeta, met een romantische foto dat het dik aan is tussen de twee. Maar wie is Nassim eigenlijk? Dat vroegen we ons af, en zochten we uit.

Bezig baasje
Nassim Zeta is een ondernemer pur sang, zo blijkt. De zakenman is eigenaar van verschillende bedrijven, wat hem geen windeieren legt.

De duizendpoot is CEO van telemarketingbedrijf We Say So Contact Centers, eigenaar van restaurant Frnzy in Amsterdam en hij beheert Downtown Fitlab - een sportschool in Den Haag waar personal training wordt gegeven.

Kortom; Nassim zit niet stil. En wat hij doet, doet hij blijkbaar goed. Nassim houdt van mooie spullen. Een blik op zijn Instagram en de dure auto's vliegen je om de oren. Ferrari, McLaren, Rolls Royce, Mercedes. Nassim heeft duidelijk niets te klagen over zijn bankrekening.

Goed netwerk
Naast een goedgevulde garage en bankrekening heeft Nassim ook een leuk netwerk van bekende mensen om zich heen verzameld. Zo zit hij in het welbekende Amsterdamse mannennetwerk. Hij behoort onder andere tot de inner circle van Bas Smit, John Ewbank en Lil Kleine.

Oh, en had een onderonsje met Adriana Lima.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie