Chriss Pratt smste zijn ex-vrouw dat hij zijn nieuwe vriendin ten huwelijk had gevraagd

Dit was haar reactie

View this post on Instagram

This is how I got my Stony Award!

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on


Er kan veel veranderen in een jaar. Lag acteur Chriss Pratt (39) vorig jaar rond deze tijd nog in een liefdevolle scheiding met actrice Anna Faris (42) (zie heerlijke foto hierboven), nu is hij vers verloofd met zijn tien jaar jongere nieuwe vriendin: Katherine Schwarzenegger. De schrijfster van onder andere het boek "Ik ben zojuist afgestudeerd: En nu?" en dochter van Arnold Schwarzenegger is nog niet eerder getrouwd.

Proefjaar
De twee zijn nog geen jaar aan het daten, maar Chris weet het zeker. Hij wil trouwen met Katherine, en zij gelukkig ook met hem. 'Here we go!' Schreef hij onder de foto waarop Katherine waarschijnlijk nét ten huwelijk is gevraagd en nog onderzoekend naar haar ring staart.

De ex
Chriss Pratt en Anna Faris zijn als vrienden uit elkaar gegaan. En die vriendschap gaat zo ver dat Chriss Anna smste na zijn meest recente huwelijksaanzoek. Dit deelde Faris in haar eigen podcast 'Anna Faris is Unqualified'. "Ik wist dat de verloving eraan kwam," zegt ze direct bij de opening van de podcast. "En toen hij vanochtend smste dat hij de avond ervoor Katherine ten huwelijk had gevraagd, heb ik een smsje teruggestuurd: Ik wil je er even aan herinneren dat ik ook legaal mensen mag trouwen." Uitzonderlijk hoe chill zij er mee is.

Happy birthday!

Begin deze maand heeft Chriss Pratt zijn relatie insta-officieel gemaakt. Katherine werd 29 en dat vierde haar toen nog verse vriend met een fotocollage van haar op Instagram.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie