De leukste cadeaus voor je lover (of jezelf) op Valentijnsdag

Én de optie om gratis een (liefdes)tattoo te laten zetten!

hudsons-bay-valentijnsdag-actie
Anna-Marie Janssen

Het is weer bijna Valentijnsdag en dat betekent dat de liefde (extra) gevierd wordt. Iedereen die op 14 februari graag Cupido wil spelen zit goed bij Hudson’s Bay. Want bij Valentijnsdag horen romantische gebaren en cadeaus. Iets wat het warenhuis je allebei geeft in de nieuwe campagne Let's Get Lovely.

Voor altijd
Wat voor een romantisch gebaar we in gedachten hebben? Je liefde permanent maken. En nee, dan bedoelen we geen bruiloft. Als je op 14 februari voor meer dan 50 euro shopt bij Hudson’s Bay, dan mag je gratis in één van de dertien warenhuizen een tattoo laten zetten.

Voor wie je wil
Die tattoo hoef je natuurlijk niet per se voor je partner te zetten. Valentijnsdag is allereerst de dag van liefde, voor wie dan ook. Je kunt dus ook gewoon een tattoo zetten voor jezelf, je moeder, vader, beste vriend(in) of de eerste de beste vreemdeling die je tegen het lijft loopt.

Aanbod
Je kunt kiezen uit verschillende tatoeages die speciaal gemaakt zijn voor Valentijnsdag. Denk aan een roos, liefdestekstjes (‘je t’aime’), een ster, bliksemschicht of hartje. Er zijn niet alleen koppeltattoo’s (een snoephartje met ‘be mine’), maar ook een hart met ‘Mom’, eentje met ‘Dad’ en een vriendschapstattoo met twee pinken die in elkaar haken. De tatoeages zijn ontworpen door Ink District en worden gezet door een professionele tattoo artist van Ink District.

Presents, please
Ongeacht of je voor een (liefdes)tattoo wil gaan of niet, de leukste cadeaus vind je sowieso bij Hudson’s Bay. Ook hiervoor geldt: leuk voor je lover, maar net zo leuk voor jezelf, je ouders of vrienden. We hebben voor het gemak de leukste cadeaus (voor hem en haar) uitgezocht. Je shopt ze allemaal in één van de dertien warenhuizen of online.

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum eerst voor €71,95, nu nog maar voor €53,96.

Zadig & Voltaire This Is Him! Eau de Toilette eerst voor €47, nu voor €35,25.

Estella Bartlett Mini Star oorbellen voor €26.

Love Stories Triangel bh voor €60.

Lowlander Geschenkverpakking voor €11,95.

Urban Decay Naked heat oogschaduw palette voor €57.

Paco Rabanne 1 Million After Shave Balm eerst voor €42, nu voor €31,50.


Moët & Chandon Imperial Rosé voor €16,95.

Castelijn & Beerens Billfold 9 creditcards voor €89,95.

Fresh N Rebel Caps Wireless Headphones voor €59,99.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Relatie