Benieuwd hoe Jaimie Vaes en Lil' Kleine elkaar ontmoet hebben?

De aanhouder wint, zullen we maar zeggen

'How they met'-stories... krijgt iemand daar ooit genoeg van? Het verhaal van Lil' Kleine en Jaimie Vaes is van het kaliber 'dat hoor je niet vaak' en valt in de categorie 'de aanhouder wint.' Dus voor iedereen die nu een stille liefde heeft, zo'n voor je gevoel onbereikbare crush: take notes, want Jorik heeft het ook voor elkaar gekregen.

Grote mond
Toen Lil'Kleine vijftien was, wist hij al dat Jaimie, twintig, zijn vrouw zou worden. Of liever gezegd: dat hoopte hij. "Ik was vijftien toen ik in de studio zat en zij binnenkwam om iets af te geven. 'Met haar ga ik trouwen' riep ik. Iedereen lachen natuurlijk, zij zelf ook, gezien het leeftijdsverschil," zegt hij in een groot interview in Glamours maartnummer.

Vrienden
Wel werden ze vrienden. Jaimie, afgestudeerd aan Academie Artemis, deed toentertijd af en toe zijn styling. Los van het leeftijdsverschil, hadden de twee ook nog beiden een andere relatie, maar toch zochten ze elkaar regelmatig op. Jaimie kookte weleens bij Jorik thuis en ging mee naar optredens, liet ze eerder in de media weten. Jaimie had toen al wel het idee, door de manier waarop Jorik uit z'n ogen keek, dat hij meer wilde. Zij was nog niet overtuigd.

Meer weten?
Benieuwd wat er verder gebeurde? En wat Jaimie en Jorik nu precies bindt en waarover ze ruzie maken? Dat lees je in ons kersverse maartnummer, waarvan Lil’ Kleine de baas is. Dat nummer heeft niet één, niet twee, maar drie verschillende covers.

Lil’ Kleine is de baas van ons kersverse maartnummer, dat niet één, niet twee, maar drie verschillende covers heeft. Voor de limited-edition cover met handtekening ren je naar Ako, want op is op. Ben je een echte fan en wil je de speciale zwart-wit-editie? De eerste 100 nieuwe abonnees krijgen ‘m toegestuurd. Dit geldt alleen op het Glamour-abonnement + Fresh 'n Rebel bluetooth-speaker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie