Wanneer is een relatie écht voorbij?

Deze antwoorden zijn herkenbaar en ontroerend

SATC
Sex and the City

Thank God for the Internet. Want het werk van geniale artiesten aan de andere kant van de grote oceaan is opeens heel dichtbij. En wát een troost en feest van herkenbaarheid kan hun werk zijn.

Oog voor het leven
Dat geldt zeker voor de tekeningetjes en teksten van de Amerikaanse Mari Andrew. De New Yorker illustreert het leven op zo'n opmerkzame en persoonlijke manier, dat je geregeld denkt: DIT IS PRECIES HOE IK ME VOEL, MAAR IK HEB HET NOOIT KUNNEN UITDRUKKEN. In Caps Lock ja.

Officieel en in praktijk

Een onderwerp dat vaak in haar kunstwerkjes aan bod komt in relaties. En onlangs had ze weer zo'n rake. Wanneer is een relatie echt voorbij? Officieel waarschijnlijk op het moment dat je het naar elkaar uitspreekt. Maar in de praktijk zit je hoofd nog vól met de desbetreffende persoon. Wat voorbij is, is dan nog lang niet écht voorbij.

Dat moment is voor iedereen anders. Mari schreef een lijstje en misschien herken je een punt, of twee of drie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Universeel gevoel
En dan danken we God weer voor het internet, want lieve mensen: de reacties van andere mensen. Twintigers, dertigers, mensen in steden en dorpen, en met verschillende karakters. Iedereen kent het gevoel van het vervagen van een relatie. Gedeelde smart is halve smart, blijkt maar weer. En in dit geval biedt het veel troost. Take a scroll.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Relatie